Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive door Griekenland incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive Griekenland
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
Ontdek wondervol Peloponessos in Griekenland tijdens een 8-daagse fly & drive incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Geniet van een 8-daagse fly & drive vakantie door de ongerepte natuur van Griekenland. Tijdens deze fly & drive kom je langs de mooiste plekken in Griekenland. Met de huurauto die bij de deal is inbegrepen rijd je langs plaatsjes en dorpjes die rijk zijn aan historie. Voel je welkom door de Griekse gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking. Ontdek de unieke plekken en de geheimen van dit waanzinnige land. Je hebt alle vrijheid tijdens je fly & drive. Geniet van heerlijke Griekse gerechten, drink het typische drankje Ouzo en dans met de lokale bevolking de Sirtaki! Dit belooft een geweldige vakantie te worden!

Fly & Drive
dagen

Fly & drive door Griekenland incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive Griekenland
Athene, Attica, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in verschillende hotels en plaatsen
  • Retourvlucht naar Athene vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 dagen huurauto categorie A incl. basisverzekering
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Athene
Je verblijft de komende 2 nachten in Athene

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Athene waar je de huurauto kunt ophalen. Rijd langs de klassieke tempel van de Olympische Zeus, de Boog van Hadrianus, de Nationale Bibliotheek, de Academie, de Universiteit van Athene en de katholieke kathedraal. De hoofdstad van Griekenland heeft topattracties die meer dan één bezoek waard zijn. Ontdek de Akropolis en het prachtige Akropolismuseum. Het archeologisch museum, benaki museum en museum van Cycladische kunst zijn ook beroemd. Je vindt er vele restaurants, terrasjes en kleine winkeltjes in de gezellige buurten van Plaka en Monastiraki.

Dag 2: Athene

Optioneel: De tour van een halve dag naar Kaap Sounion en de kust van Athene begint bij je hotel. Je gaat langs de prachtige kustweg van Athene die leidt naar de zuidelijke buitenwijken van Athene, Glyfada en Vouliagmeni. Daarna stop je voor een kort bezoek aan het meer van Vouliagmeni, wat een uniek fenomeen is, want het is een meer in de stad waar je kunt zwemmen! Wist je dat de temperatuur van dit meer het hele jaar door hetzelfde blijft? Namelijk 22°C! Het maakt dus niet uit wanneer je dit meer bezoekt, je kan altijd een lekkere duik nemen. Na de stop bij Vouliagmeni ga je richting de grotten van Varkiza, die niet alleen interessant zijn, maar ook een prachtig uitzicht bieden op de Saronische Golf. Het hoogtepunt van deze privétour is natuurlijk Kaap Sounion, dat wordt beschouwd als een van de mooiste en belangrijkste archeologische vindplaatsen in Griekenland. Het meest opvallende kenmerk van de site is de Tempel van Poseidon, de God van de Zee waarmee je de hele kust van de zuidelijke buitenwijken kunt bewonderen.

Dag 3: Olympia
Je verblijft de komende nacht in Olympia

Word rustig wakker en begin aan een lange reis naar Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen. De tour brengt je naar de oorspronkelijke locatie van de Olympische Spelen, de fascinerende Ancient Elis, waar je het racecircuit van de spelen kunt zien, de plaats waar de Olympische Vlam om de vier jaar wordt geboren, het Museum van de Olympische Spelen en het Archeologische Museum van Olympia, vol geschiedenis en herinneringen. Het oude Olympia is het belangrijkste atletische, religieuze en politieke centrum van de oude Griekse wereld. Daar kom je in de geheimen van de tempels, het trainingsgebied en het oorspronkelijke stadion waar de Olympische Spelen eeuwenlang werden geboren en gehouden. Een bezoek aan het archeologisch museum van Olympia mag je ook zeker niet missen, aangezien het meesterwerken en schatten van wereldklasse herbergt, zoals het adembenemende standbeeld van Hermes en de zuigeling Dionysus, door Praxiteles. Rijd vervolgens door naar het hotel waar je de komende nacht zult verblijven.

Dag 4: Kalamata
Je verblijft de komende nacht in Kalamata

Op weg naar Kalamata maak je een stop bij de archeologische vindplaats en het museum van het oude Messene. De meeste dingen die je zou verwachten te vinden in een oude Griekse stad zijn hier; een theater (een van de grootste in de antieke wereld), een grote agora (stedelijk centrum en markt), tempels, graven en een groot gymnasium dat door de Romeinen werd omgebouwd tot een arena. Het eerste monument dat te zien is bij het afdalen van het museum naar de archeologische vindplaats, is het theater, dat werd gebruikt voor massale politieke bijeenkomsten. Het stadion en het gymnasium behoren tot de meest indrukwekkende en goed bewaarde gebouwen op het terrein. Verken onder andere de Arcadische poort, de Asclepieion en de tempels van Zeus Soter en Poseidon.

Dag 5: Tolo
Je verblijft de komende nacht in Tolo

Je zal de dag rustig beginnen met een lekker ontbijtje. Daarna ga je naar de Byzantijnse stad Mystras. Het historische belang van Mystras is enorm. Mystras biedt geplaveide straten, schaduwrijke en koele nissen, half verwoeste muren en de majestueuze paleizen, een unieke ervaring. Vanuit Mystras bezoek je de stad Sparta, rust hier lekker uit voor het standbeeld van het oude Leonidas. De volgende stad zal meer modern zijn, geniet hier van de mooie uitstarling, namelijk: Nafplion, de historische eerste hoofdstad van Griekenland, aan zee, is een lieflijk stadje aan de voet van een heuvel die wordt gekroond door het fort van Palamidi. Je wandelt door de pittoreske, geplaveide straatjes en bezoekt de verschillende lokale winkels met geweldige kunstwerken en ambachten. Vervolgens ga je verder naar Tolo voor de overnachting.

Dag 6: Corinth of Loutraki
Je verblijft de komende 2nachten in Corinth of Loutraki

Na het ontbijt ga je naar Epidaurus, een klein dorp dat bekend staat om het meest indrukwekkende en goed bewaard gebleven oude theater in Griekenland, met een opmerkelijke akoestiek en een zeer levendig theaterfestival in de zomer. Korinthe was een van de rijkste steden vanwege zijn uitstekende ligging. Namelijk tussen twee zeer drukke havens: Lechaion in de Golf van Korinthe en Kechreae aan de Saronische Golf. Breng ook zeker een bezoek aan de haven van Kechreae, waar St. Paul van boord ging naar Efeze. Vandaag zal je overnachten in Korinthe.

Dag 7: Corinth of Loutraki

Vandaag heb je een dag helemaal ter vrije besteding. Na het ontbijt ga je er heerlijk op uit om alles te verkennen. Genieten van Griekse gerechten, de Griekse zon en de Griekse vriendelijkheid!

Dag 8: terugvlucht naar huis

De reis zit er helaas weer op, vandaag lever je de huurauto weer in bij de luchthaven en vlieg je weer naar huis met mooie herinneringen op zak!

Let op! Er zijn geen excursies inbegrepen bij deze deal. In de tekst staan enkel suggesties

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Griekenland
.,
Athene, Griekenland
Kaart
., Athene, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft tijdens je fly & drive in uitstekende hotels. De hotels zijn voorzien van een volledig ingerichte en comfortabele hotelkamer en is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een telefoon en eigen badkamer met douche en/of bad. De hotels hebben een ontbijtruimte/restaurant waar het heerlijke ontbijtbuffet voor je wordt klaargezet. Verder is de vlucht en een huurauto inbegrepen. Je kunt kiezen voor een 3* of 4* hotel. De toeristenbelasting is bij het 3-hotel € 1,50 per persoon per nacht en bij het 4-hotel €3,- per persoon per nacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van het hotel

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro