Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een 4*-hotel in het hartje van Bilbao incl. vlucht

NH Collection Villa de Bilbao
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in het hartje van Bilbao incl. vlucht

Een bezoek aan deze onontdekte parel van Noord-Spanje is absoluut de moeite waard en het is de ideale manier om een rondreis door het Spaanse Baskenland te beginnen. Bewonder hier kunst van wereldklasse in het Guggenheim, leer over de Baskische cultuur in de Casco Viejo en maak het af met pintxos in een gezellige bar. Daarnaast kun je een van de nabijgelegen zandstranden bezoeken, de groene bergen beklimmen of een wandeling maken langs de rivier. Bilbao is niet zo groot als veel andere steden in Spanje, waardoor het lekker compact aanvoelt, en je bijna alles in de stad wel te voet af kunt! Laat je verrassen door alle bijzondere en culturele hotspots, en ontdek zelf wat jouw favoriete plekje in Bilbao is!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een 4*-hotel in het hartje van Bilbao incl. vlucht

NH Collection Villa de Bilbao
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bilbao vanaf een luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Ook te boeken incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak kennis met de Baskische cultuur en proef de welbekende pintxos!
Historische plekken in Bilbao die zeker een bezoekje waard zijn:

Breng een bezoekje aan de Santiagokathedraal
Tijdens jou bezoek aan Bilbao ga je een hoop goed bewaarde oudheden tegen het lijf lopen. De Santiagokathedraal is daar een heel goed voorbeeld van! De Santiagokathedraal is een katholieke kerk die in 1950 werd benoemd tot kathedraal. Deze kathedraal is in de 14e eeuw gebouwd, maar moest in 1571 al gerenoveerd worden door de verwoesting van een enorme brand. Hierdoor is er aan de kathedraal een mengelmoes van gotisch, renaissance en neogotische delen ontstaan. De Santiagokathedraal is het oudste gebouw van Bilbao.

Woon een voorstelling bij in het historische Teatro Arriaga
Het Teatro Arriaga is een prachtig en stijlvol bouwwerk, die al sinds de opening in 1919 dient als het operahuis in Bilbao. Dit mooie gebouw is vernoemd naar de muzikant en componist Juan Crisostomo de Arriaga, die in zijn tijd ook wel bekend stond als de "Spaanse Mozart". Het bouw van het theater is in 1890 al begonnen, maar in 1985 na wat zware beschadigingen van een overstroming is het operahuis herbouwd. De inwoners van Bilbao hebben geprobeerd het theater zo precies mogelijk in zijn oude staat te herstellen. Neem tijdens je stedentrip vooral eens een kijkje of bezoek zelfs een voorstelling in dit historische theater.

Luid de klokken van de Basilica de Begoña
De basiliek van Begoña ligt op een heuvel bij de oude stadswijk Casco Viejo. De Basílica de Begoña is een pelgrimskerk uit de 16e eeuw en is ontworpen door de architect Sancho Martínez de Arego. De basiliek heeft een hele bijzondere klokkentoren uit 1922 met wel 26 klokken! Op de plaats waar de basiliek gebouwd is zou de Maagd Maria in de 16e eeuw zijn verschenen. Het is een traditie dat organisaties, sportteams en zelfs zakenmensen zingend de heuvel op gaan om de maagd van Begoña te bezoeken. Je kunt het pad naar de kerk te voet afleggen in ca. 20 minuten, of je kunt met de lift naar boven.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Collection Villa de Bilbao
Gran Vía, 87,
Bilbao, Spanje
Kaart
Gran Vía, 87, Bilbao, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het NH Collection Villa de Bilbao hotel ligt in het hartje van Bilbao, in een prachtige omgeving waar Spaanse tapasbarretjes en diverse winkels te vinden zijn. Dit hotel heeft niet alleen een restaurant, maar ook fitnessfaciliteiten en een bar met loungemogelijkheden. De kamers beschikken elk over gratis wifi, een minibar en een flatscreentelevisie met satellietzenders. Er is een kussenmenu beschikbaar, voor een verzekerde ultieme nachtrust. Elke badkamer is voorzien van een douche en/of bad, gratis toiletartikelen en een haardroger. Een balkon behoort tot de standaardinrichting van de meeste kamers, en met de lift zijn de verschillende verdiepingen van het hotel goed bereikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Bilbao

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Steden
Bilbao

Bilbao staat vooral bekend om zijn culinaire lekkernijen. Hier eet u tapas (of pintxos) zoals het ooit bedoeld is. Daarnaast kunt u hier vele bezienswaardigheden bewonderen.

Plaza Nueva

Bezienswaardigheden
Plaza Nueva

Onder de bogen aan het monumentale plein ‘Plaza Nueva’ zijn verschillende restaurants, winkels en barretjes al dan niet met terrassen te vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro