Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf in Freudenstadt incl. ontbijt, diner en meer extra's

Waldhotel Luise
Freudenstadt, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in Freudenstadt incl. ontbijt, diner en meer extra's

Verblijf in de leuke plaats Freudenstadt. Op loopafstand van het hotel vind je zowel het centrum als het bos waar je heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Freudenstadt zelf staat voornamelijk bekend om het grote marktplein (het grootste van Duitsland), met rondom markante historische bouwwerken, prachtige huizen met arcaden waar je gezellige winkeltjes vindt. Maar ook in de omgeving is er genoeg te doen en te beleven, maak een ritje over de Schwarzwaldhochstrasse of Duitslands oudste panoramaroute. Ook Triberg, met de hoogste waterval van Duitsland is een bezoekje waard. Bovendien bevindt de leuke Franse stad Straatsburg zich op slechts 1,5 uur rijden. Je kunt alle kanten op!

Autovakanties
dagen

Verblijf in Freudenstadt incl. ontbijt, diner en meer extra's

Waldhotel Luise
Freudenstadt, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met prosecco op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangendiner (op de eerste 2 dagen, behalve zondag)
  • Inclusief Wellnesstas met saunahanddoek en badjas (verkrijgbaar bij de receptie)
  • Gratis gebruik van de wellnessruimte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid bij het hotel
  • Tip: bezoek ook Triberg (ca. 60 km), met de hoogste waterval van Duitsland
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is het grootste middelgebergte van Duitsland, gelegen in de deelstaat Baden-Wurttemberg. In de grote bosgebied biedt je uren wandelplezier! Wandel langs kletterende watervallen, ontdek sprookjesachtige kastelen, tussen uitgestrekte bossen en struin door schilderachtige dorpjes. Elk seizoen is het landschap weer adembenemend. Het zwarte Woud heeft een uitgebreid netwerk van wandelpaden op diverse niveaus. Of je nu gaat voor de lange routes of korte routes. Er is voor ieder wat wils! Het Zwarte Woud is een ideale plek voor korte en lange wandelvakantie.

De Watervallen van Triberg (ca. 63 km)
Tijdens je verblijf in het Zwarte Woud mag een bezoek aan de Tribergen Watervallen zeker niet overslaan! Bewonder de zeven watervallen die in het totaal 163 meter naar benden kletteren. De Tribergen Watervallen zijn de hoogste van Duitsland. Maak een wandeling langs dit prachtige natuurschoon.

Tip: Breng ook een bezoek aan het stadje Triberg (ca. 60 km). Breng een bezoek aan het museum Het Schwarzwaldmuseum, kom hier meer te weten over de geschiedenis van deze regio. Vergeet ook zeker niet de grootste koekoeksklok ter wereld te bewonderen!

Waldhotel Luise
Wildbader Straße 95,
Freudenstadt, Duitsland
Kaart
Wildbader Straße 95, Freudenstadt, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Waldhotel Luise is gelegen in het Zwarte Woud op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Freudenstadt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een zithoek en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. parkeergarage € 4,00 per dag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. parkeergarage € 4,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro