Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Autorondreis van Berlijn naar Świnoujście incl. ontbijt en diners

Autorondreis stad & strand: Duitsland en Polen
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Combineer stad en strand tijdens een autorondreis van Berlijn naar Świnoujście incl. ontbijt en diners

Ja je leest het goed.. Een combinatiereis van stad en strand. Berlijn & Świnoujście! De eerste twee nachten verblijf je in de hoofdstad van Duitsland: Berlijn. Berlijn is een stad van cultuur, historie en ontelbare bezienswaardigheden. De stad is net een groot openluchtmuseum, geschiedenis ligt op elke hoek van de straat. Het is er prachtig! De overige vijf nachten verblijf je in de leuke badplaats Świnoujście aan de Poolse kust. Wandel over de drukke boulevard met veel eettentjes, souvenirswinkels, straatacts, barnsteensierraden en nog veel meer! In Świnoujście heb je tijd om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

Autorondreis
dagen

Autorondreis van Berlijn naar Świnoujście incl. ontbijt en diners

Autorondreis stad & strand: Duitsland en Polen
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in Berlijn (Duitsland)
  • 5 overnachtingen in Świnoujście (Polen)
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • 5 x diner in het hotel in Świnoujście (waarvan 2 x een themadiner)
  • Verschillende thema avonden: filmavond, dansavond, live concert, dvd-concert
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: breng een bezoekje aan Checkpoint Charlie!
Berlijn & Świnoujście

Bezienswaardigheden Berlijn:

De Berlijnse Muur
Van de Berlijnse Muur is weinig meer over. Een van de laatste stukken van de muur vind je tussen Ostbahnhof en Oberbaumbrücke. Het gedeelte van de muur is in 1990 beschilderd door meer dan 100 internationale kunstenaars. Het is een soort openluchtgalerie, ook wel de East Side Gallery genoemd. Je daalt rustig af in de metro of S-Bahn, haalt een drankje op het station en wandelt comfortabel langs de 106 kunstwerken. Meer geschiedenis over de Berlijnse Muur vind je in het Berlin Wall Memorial aan de Bernauer Straße 111.

Brandenburger Tor en Unter den Linden
Een stedentrip in de hoofdstad van Duitsland is niet compleet zonder een bezoek aan de Brandenburger Tor en het Pariser Platz. Bij de Brandenburger Tor geniet je van een mooi uitzicht. In het westen zie je de Siegessäule en als je naar het oosten kijkt zie je de boulevard "Unter den Linden". Wie wil wandelen of op zoek is naar een plek om te lunchen is hier aan het juiste adres. Op minder dan een steenworp afstand van de Brandenburger Tor vind je de beroemde torens van Quadriga. Deze zijn zeer indrukwekkend.

Holocaust Memorial
Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Berlijn is het Holocaust Memorial. Het is een monument ter herdenking van de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bestaat uit 2711 betonblokken variërend in hoogte van 20 cm tot 4,70 meter hoog. Toegang tot het monument, gelegen tussen de Brandenburger Tor en Potsdamer Platz, is gratis. Je kunt ook het informatiecentrum bezoeken onder het monument om meer te weten te komen over de betekenis en geschiedenis van het Holocaust Memorial.

Wat te doen in Świnoujście?
Het stadje Swinemünde, ook wel bekend onder zijn Poolse naam Świnoujście, is een rustieke bestemming in de groene laaglanden van noordelijk Polen. Gedurende de lange geschiedenis heeft deze plaats onderdeel uitgemaakt van verschillende landen. Ooit was het een Deense kolonie, daarna behoorde het tot Zweden en Ruim honderd jaar later nam het koninkrijk Pruisen bezit van Swinemünde. Wanneer je in Swinemünde bent moet je zeker een bezoekje brengen aan de vuurtoren Latarnia Morska Świnoujście. Deze fraaie vuurtoren werd in 1857 gebouwd en is tegenwoordig geopend voor bezoekers. Ook zijn er meerdere musea om te bezoeken zoals het Bunker Museum the V-3 waar alles in teken staat van de V-3 raket, Muzeum Rybołówstwa Morskiego waar alles draait om scheepvaart en visserij en het Gabinet Figur Woskowych museum waar je oog in oog komt te staan met wassen beelden van bekende mensen.

Natuur
Een mooie plek om je even helemaal onder te dompelen in de overweldigende natuur van de regio is het nationaal park Woliński, op zo'n 20 kilometer van Swinemünde. Binnen dit nationaal park vind je een afwisselend landschap met fotogenieke meertjes, prachtige bossen en lange zandstranden. Een andere plek om even helemaal tot rust te komen is het eiland Karsiborska Kępa. Hier kan je genieten van mooie wandeltochten langs prachtige graslanden en moerassen!

Autorondreis stad & strand: Duitsland en Polen
Kögelstrasse 12-13,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Kögelstrasse 12-13, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Combineer stad en strand. Ontdek Duitsland en Polen door middel van een geweldige autorondreis. De eerste twee nachten verblijf je in Berlijn en de volgende vijf nachten in Polen. Je overnacht de eerste nachten in het Good Morning Berlin West hotel en de andere nachten in het Kaisers Garten in Polen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Slot Charlottenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Spandauer Damm 20-24

Slot Charlottenburg is het grootste paleis in Berlijn. Het stamt uit van de Pruisische vorsten en werd gebouwd tussen 1695 en 1699.

Distrikt Coffee in Berlijn

Eten en drinken
Bergstraße 68

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Distrikt Coffee, een paradijs voor koffieliefhebbers.

Het Rijksdaggebouw

Bezienswaardigheden, Cultuur
Platz Der Republik 1

Het Rijksdaggebouw is het parlementsgebouw van Duitsland. Dit statige bouwwerk dat stamt uit de negentiende eeuw heeft een unieke glazen koepel, waar u als bezoeker doorheen kunt lopen.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Brandenburger Tor

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pariser Platz

De Brandenburger Tor, één van de belangrijkste en bekende bezienswaardigheden en hét hedendaagse symbool van Berlijn.

Nolle in Berlijn

Eten en drinken
Georgenstraße 203

Stap terug in de tijd bij Nolle en ervaar de sfeer van de jaren twintig onder de historische spaarbogen. Te midden van een gezellige ambiance geniet je hier van lokale gerechten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro