Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek wereldstad Milaan vanuit een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Hotel Vittoria
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Ontdek wereldstad Milaan in 3, 4, 5 of 6 dagen vanuit een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Milaan is dé stad voor jou ultieme stedentrip! Deze wereldstad heeft voor iedereen veel te bieden. Met de grootste merken, prachtige winkelcentra en talloze winkels is dit voor de liefhebbers van winkelen echt een winkelparadijs. Ben je meer een liefhebber van cultuur en historie? Dan zijn er een hoop bezienswaardigheden die je écht moet zien. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Castello Sforzesco, La Scala Theater of het Koninklijk Paleis van Milaan. Begin je wat honger te krijgen? Neem dan plaats op een terrasje voor een hapje en en drankje. Een aperitief voor het eten kennen we allemaal wel, maar wist je dat een aperitief van oorsprong uit Milaan komt? Italië staat natuurlijk bekend om pizza en pasta, maar het ijs mag ook zeker niet vergeten worden. Ga daarom tijdens jou stedentrip op zoek naar het beste Italiaanse ijsje in Milaan!

Stedentrips
6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek wereldstad Milaan vanuit een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Hotel Vittoria
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Milaan vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel
  • Tip: ga op zoek naar het beste Italiaanse ijs!
Wat is er te doen

Breng een bezoek aan de kathedraal van Milaan
Tijdens jou stedentrip naar Milaan kan een bezoek aan de kathedraal van Milaan, ook wel bekend onder de naam Duomo di Milano, echt niet ontbreken! Deze kathedraal is in de 14e eeuw gebouwd, maar is pas in de 20e eeuw volledig afgemaakt. Eigenlijk is de kathedraal nog steeds niet helemaal afgewerkt, hier en daar zie je nog een blok marmer waar nog geen standbeeld uit gehouwen is. In, op en rond de kathedraal vind je ca. 3159 beelden. Nergens anders vind je een gebouw met zo veel beeldhouwwerken. Dit is een van de grootste kathedralen van Europa, en is zeker een bezoekje waard!

Bezoek de wijk Navigli
De wijk Navigli is een prachtig historisch wijkje in Milaan. Dit wijkje as vroeger een havenwijk, met 5 kanalen. Nu zijn er nog twee kanalen over, namelijk Naviglio Grande en Naviglio Pavese. De wijk Navigli is tegenwoordig een gezellig stukje Milaan met vele restaurants, barretjes, bijzondere winkels en werkplaatsen waar het mooiste handwerk word gemaakt. De perfecte plek om jou souvenirtje voor thuis te vinden!

Bezoek Galleria Vittorio Emanuel II
Galleria Vittorio Emanuele II is een prachtige overdekte winkelstraat in Milaan. Dit luxe winkelcentrum is de perfecte plek voor liefhebbers van mode en lekker eten. Het is vooral beroemd door de talloze winkels, marmeren mozaïeken vloer en de grote glazen koepel. Dit winkelcentrum is vernoemd naar de Italiaanse koning Victor Emanuel II, en is een van de oudste winkelcentra in de wereld. De galleria heeft 4 etages, en is zeker een bezienswaardigheid in Milaan die je gezien moet hebben.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Vittoria
Via Pietro Calvi 32,
Milaan, Italië
Kaart
Via Pietro Calvi 32, Milaan, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Vittoria is gevestigd in de nette wijk Porta Vittoria in Milaan. In deze wijk vind je vele historische parken en gebouwen, waar je al wandelend de verborgen pareltjes van Milaan kunt ontdekken. Het hotel bevind zich op 100 meter van de bus- en tramhaltes, en heeft verbindingen naar het centrum van de stad. Begin de ochtend goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, waarbij ook glutenvrije producten op verzoek beschikbaar zijn. Het hartje van Milaan ligt op ca. 2 kilometer afstand van het hotel, dus is ook goed te bewandelen. Maak onderweg een wandeling door het Parco Marinai d'Italia, een prachtig park op een steenworp afstand. Bij de bar van het hotel kun je genieten van een aperitief, cocktails en andere hapjes en drankjes. De bar van het hotel heeft prachtige schilderijen en 's avonds wordt hier ook livemuziek gespeeld. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en de kamers zijn onder andere voorzien van een HD flat screen-tv en airconditioning. Ook hebben de kamers een minibar, kluisje, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een uitzicht op de tuin of op de stad. Ook beschikt de badkamer over een bad of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Monte Napoleone

Wijken
Via Monte Napoleone

De duurste en mooiste winkels van mode stad Milaan, zijn te vinden in de 'gouden vierhoek'. Dit ligt in de wijk Monte Napoleone.

Duomo Santa Maria Nascente

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Deze Dom behoort tot één van de grootse rooms-katholieke kathedralen in de wereld. Het is dan ook terecht een waar meesterwerk te noemen.

Milaan

Steden
Piazza Del Duomo

Naast veel mode vindt u in Milaan vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken, en gezellige restaurants waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken!

Galleria Vittorio Emanuele II

Bezienswaardigheden, Shoppen
Piazza Del Duomo

Als verbinding tussen het Dom plein en Piazza della Scala is deze prachtige passage gebouwd. Verschillende grote namen hebben een winkel in deze overdekte winkelstraat.

La Scala Theater

Theater & concerten
Via Filodrammatici 2

Dit Teatro alla Scala is hét theatergebouw van Milaan en behoort tot één van de mooiste operagebouwen ter wereld.

Castello Sforzesco

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Castello

Dit kasteel met zijn mooie fontein behoort tot één van de beroemdste monumenten van Milaan. Je vindt er een archeologisch museum en meesterwerken van beroemde schilders.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro