Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Amsterdam met verblijf in 4*-hotel incl. ontbijt of halfpension

Postillion Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Breng een bezoek aan de kerstmarkt Ice*Village in Amsterdam en verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-hotel incl. ontbijt of halfpension

Amsterdam in kerstsfeer... dat is wegdromen in een geweldige stad met magische sferen. De gezelligste dagen van het jaar komen al weer in zicht! Voor wie een uniek kerstcadeau op de kop wil tikken, heerlijk wil slenteren langs kerstkraampjes of wil genieten van de heerlijk geurende glühwein is een bezoek aan de kerstmarkt de uitgelezen kans! Traditiegetrouw staat ook ieder jaar de kerstboom weer op de Dam. Met de ruim 40.000 energiezuinige LED-lampjes verlicht de boom ook het Koninklijk Paleis. Neem ook hier zeker een kijkje voordat je verder gaat met je kerstinkopen in de binnenstad.

Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Amsterdam met verblijf in 4*-hotel incl. ontbijt of halfpension

Postillion Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €18,50 p.p.p.d.
  • Ook te boeken incl. 1 of 2 x 2-gangendiner
  • Op loopafstand van het hotel bevindt zich een metrostation
  • Uitzicht over de stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Ice*Village Amsterdam

De kerstmarkt van Amsterdam, Ice*Village staat bekend om de heerlijke combinatie van schaatsen en shoppen in een magisch winterlandschap in hartje Amsterdam. Het Museumplein is dan omgetoverd tot een winters dorp met knusse chalets waar je heerlijk tussen kunt rondstruinen. Met meer dan 45 standhouders en diverse gelegenheden voor eten en drinken wordt het ongetwijfeld een leuke dag voor zowel jong als oud. Het is de ideale locatie voor een kerstervaring om nooit te vergeten!
De openingstijden van de kerstmarkt zijn als volgt:
- 14 t/m 26 december 2022 van 11.00 - 20.00 uur
- m.u.v. 25 december 2022 van 11.00 – 17.00 uur

Ice*Amsterdam
De schaatsbaan Ice*Amsterdam is dit jaar geopend van 12 november 2022 tot en met 5 februari 2023.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Postillion Hotel Amsterdam
Paul van Vlissingenstraat,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Paul van Vlissingenstraat, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Postillion Hotel Amsterdam is een smart-hotel in Amsterdam. Dit hotel beschikt over een fitnesscentrum, een restaurant en zakelijke faciliteiten. De accommodatie bevindt zich op 2,3 km van RAI Amsterdam, 2,5 km van de Amsterdam Arena en 3,3 km van de Heineken Experience. Sommige kamers zijn volledig spraakgestuurd, anderen hebben een slimme bediening met een tablet. De tablet biedt ook een AirPlay-verbinding. De kamers beschikken over een eigen badkamer met een spiegel met geïntegreerde tv, een douche en gratis toiletartikelen. De kamers zijn voorzien van een bureau. Sommigen beschikken ook over een zithoek. Parkeren is mogelijk tegen betaling o.b.v. beschikbaarheid. Bij geen beschikbaarheid parkeren in de nabije omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 23,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Hermitage Amsterdam

Musea
Amstel 51

Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. Er zijn verschillende tentoonstellingen.

Artis

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 40

Artis is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze Amsterdamse dierentuin bestaat al sinds 1838 en er zijn veel verschillende soorten dieren te vinden.

Verzetsmuseum

Musea
Plantage Kerklaan 61

In dit historisch museum voelt u de sfeer van de oorlogsjaren met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 23,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro