Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de hippe stad Tel Aviv aan de Middellandse Zee

65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar de hippe stad Tel Aviv aan de Middellandse Zee

65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel is een hip en fotogeniek hotel waar je overnacht in een licht ingerichte kamer. Het hotel heeft een bijzondere ligging, op de hoek van Rothschild Boulevard en Nachmani Street. Als je Tel Aviv op je gemak wilt ontdekken valt het dus aan te raden om te overnachten bij 65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel. In de lobby bevindt zich Café 65, waar je smult van een smaakvol ontbijt voordat je op pad gaat. Aan het eind van de dag is de bar de plek om medereizigers te treffen. In de kleurrijke tuin met uitzicht op Rothschild Boulevard geniet je van gratis hapjes, wijn en koffie. Tel Aviv heeft veel interessante wijken die een bezoek waard zijn. Wil je een dagje shoppen? Ga dan naar de wijk Sarona, dat bekend staat om de boetieks, hippe cafe's en unieke kunstgalerijen. In de wijk Jaffa vind je de meeste bezienswaardigheden, waaronder de oude haven, de Sint Petruskerk en de Sint Nicolaaskerk. Als liefhebber van cultuur en kunst valt het Tel Aviv Museum of Art aan te raden. Hier bewonder je Israëlische kunst vanaf de twintigste eeuw tot nu. Ook is er een internationale collectie. Het museum is gevestigd in een bijzonder gebouw.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de hippe stad Tel Aviv aan de Middellandse Zee

65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tel Aviv vanaf een luchthaven naar keuze
  • Optioneel ook boekbaar incl. ontbijt
  • Het hotel ligt op ca. 500 meter van de Shenkin-straat
  • Dizengoff Center ligt 15 minuten wandelen van het hotel
  • Het Independence Hall-museum ligt op 600 meter van het 65 Hotel - An Atlas Boutique Hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Jeruzalem!
Tips voor tijdens je verblijf!

Breng een bezoek aan Jaffa!
Dit is het oude centrum van Tel Aviv, wat al een highlight op zichzelf vormt. Het is namelijk één van de oudste steden van de wereld en het is de oudste havenstad in het oosten van de Middelandse Zee. Wandel door de wirwar van straatjes, en duik terug in de tijd. Hier vind je een handjevol winkels die vaak sieraden of kunst verkopen, en een aantal restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren.

Breng een bezoek aan Neve Tzedek!
Dit is een van de leukste wijken van Tel Aviv, waar je hippe kunstwinkels, kledingboetiekjes, zonovergoten terrassen en een heleboel sfeervolle restaurants kan vinden. Ook zie je in deze wijk veel streetart voorbijkomen.

Struin over de Carmel Market!
De Carmel Market is de meest levendige marktplaats van Tel Aviv, opgericht in het jaar 1920. Inmiddels is de markt uitgegroeid tot een topattractie, waar je lokale lekkernijen en leuke souvenirs kunt vinden. De markt biedt een scala aan met het lekkerste eten, de leukste souvenirs, kleding en accessoires!

Ga een dagje naar Jeruzalem
Met ca. een uur en vijftien minuten rijden ben je in de grootste stad van Israël en Palestina, namelijk Jeruzalem. Slenter door de prachtige oude stad van Jeruzalem en laat je verrassen door alle indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo bevindt zich hier de joodse klaagmuur, de Tempelberg met daarop het islamitische gedenkplaats de Rotskoepel, het Museum over de Armeense geschiedenis, de Al-Aqsamoskee, de Toren van David met daarin het Jeruzalem Museum, de Heilige Grafkerk en de beroemde straat ‘Via Dolorosa’ waarlangs Jezus van Nazareth met zijn kruis liep.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel
Rothschild Blvd 65,
Tel Aviv, Israël
Kaart
Rothschild Blvd 65, Tel Aviv, Israël
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

65 Hotel, Rothschild Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel ligt in het hart van Tel Aviv. Het hotel ligt op 500 meter van de Shenkin-straat. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, een bureau, telefoon en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Sarona

Wijken
Sarona

De wijk Sarona in Tel Aviv staat bekend om leuke boetieks, afwisselende kunstgalerijen, wolkenkrabbers en hippe cafe’s. Dit stadsdeel is onlangs grotendeels gerenoveerd en sindsdien veranderd in een groene oase.

The Promenade

Stranden
The Promenade

Direct aan de Middellandse Zee ligt de Promenade van Tel Aviv. Dit stadsdeel is bijzonder geliefd bij zowel de lokale bevolking als de toeristen. Met name tijdens de soms uitzonderlijke warme dagen is er aan deze lange boulevard enigszins verkoeling van zee te ervaren.

Jaffa

Wijken
Jaffa

De oude wijk Jaffa heeft nog altijd verschillende historische bezienswaardigheden te bieden die een verhaal uit het verleden vertellen. Het is vooral een plek waar je veel gezelligheid vindt. Andere bezienswaardigheden van Jaffa zijn o.a. de St. Petruskerk, de St. Nicolaaskerk en het plein Kikar Kedumim.

Dode Zee

Stranden
Dode Zee

De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat je met gemak een boekje zou kunnen lezen tijdens het dobberen. Maar dat is niet alles. Rondom dit enorme zoutmeer vind je de een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Ajlun

Kastelen
Ajlun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië. Het kasteel heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te bezoeken.

Aljun

Kastelen
Aljun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië en heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te zien in het fort.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro