Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Bezoek het sneeuwzekere wintersportgebied in Kaprun incl. ontbijt

PEOPLE'S HOTEL
Kaprun, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Genieten van een 3-, 5-, 6-, 8-, of 15-daagse wintersportvakantie in Kaprun incl. ontbijt

Begin de dag met een heerlijk ontbijt met warme kaiserbroodjes en maak je klaar voor de 61 km aan pistes in Kaprun! Ben jij er klaar voor om de pistes van de Kitzsteinhorn gletsjer onveilig te maken? Vanaf deze 3.200 meter hoge berg zijn de pistes vooral erg steil. De lager gelegen Maiskogel heeft makkelijke oefenpistes, als beginner kun je hier je skills oefenen. Na een actieve dag op de prachtige pistes van Kaprun is het tijd voor wat ontspanning. Duik hiervoor de spa in van het hotel en kom tot rust in de sauna, het stoombad of in de infraroodrabine. Hoe ontspannen klinkt dat? Maak je klaar voor een heerlijke wintersport vakantie in Salzburg!

Wintersportvakanties
dagen

Bezoek het sneeuwzekere wintersportgebied in Kaprun incl. ontbijt

PEOPLE'S HOTEL
Kaprun, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 50% korting op skiverhuur en de skischool (bij boeking van 4, 5, 7 of 14 nachten)
  • Direct aan de piste
  • Hotel heeft wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
Skigebied Kaprun

Het skigebied van Zell am See – Kaprun telt ruim 61 kilometer aan pistes die reiken tot een hoogte van 3029 meter. Zell am See is een waar après-ski paradijs maar heeft ook mooie beginnerspistes en Kaprun ligt nabij de Kitzsteinhorn waar je bijna het hele jaar door kunt skiën op de gletsjer. Eigenlijk is dit skigebied op te delen in 3 stukken, namelijk Kaprun, Zell am See en Saalbach. In Zell am See en Kaprun samen heb je toegang tot 138 kilometer aan pistes en meer dan 47 moderne liften in de twee skigebieden Maiskogel en Schmittenhöhe en het gletsjerskigebied op de Kitzsteinhorn, dat zich uitstrekt tot over meer dan 3.029 m hoogte.

Info pistes en liften
Totale km piste: 61 km
Hoogte: 786 - 3029 Meter

Blauwe pistes - 29 km
Rode pistes - 23 km
Zwarte pistes - 9 km

Sleepliften - 6
Stoeltjesliften - 7
Gondels - 9

Skipasprijzen
Let op: deze prijzen zijn van het seizoen 2021/2022.
De prijzen kunnen dus nog wijzigen!

1 dag volwassenen € 60,50 jeugd (vanaf 2003) € 45,00 kind (vanaf 2006) € 30,00
2 dagen volwassenen € 119,00 jeugd (vanaf 2003) € 89,00 kind (vanaf 2006) € 59,50
3 dagen volwassenen € 175,00 jeugd (vanaf 2003) € 131,00 kind (vanaf 2006) € 87,50
4 dagen volwassenen € 222,50 jeugd (vanaf 2003) € 166,00 kind (vanaf 2006) € 111,00
5 dagen volwassenen € 266,00 jeugd (vanaf 2003) € 199,50 kind (vanaf 2006) € 133,00
6 dagen volwassenen € 302,00 jeugd (vanaf 2003) € 226,50 kind (vanaf 2006) € 151,00
7 dagen volwassenen € 329,00 jeugd (vanaf 2003) € 246,50 kind (vanaf 2006) € 164,50

PEOPLE'S HOTEL
Sigmund Thun Straße 18,
Kaprun, Oostenrijk
Kaart
Sigmund Thun Straße 18, Kaprun, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

PEOPLE'S HOTEL ligt bij de ingang van Kaprun, direct aan de skilift.. Het hotel wordt gerund voor een familie. In hetzelfde gebouw als PEOPLE'S HOTEL vind je een skischool en skiverhuur. In de buurt vind je een ijsbaan en een verlichte langlaufloipe. De skibushalte ligt op slechts 50 m afstand. De kamers beschikken over een kluisje, tv, telefoon , balkon en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Wintersport

  • Direct aan de piste

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Hoogtepunten

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Kitzbühel

Tours & activiteiten, Outdooractiviteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro