Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
dagen

4 dagen ontspannen in Friesland incl. ontbijt, diner en fietshuur

Hotel-Restaurant Lunia
Oldeberkoop, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Geniet van een 3-daags verblijf in de prachtige omgeving van Friesland incl. ontbijt, 3-gangen diner en fietshuur

Hotel Restaurant Lunia is gevestigd in een historisch pand uit 1851. Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken! Met prachtige natuurgebieden, musea en golfbanen in de directe omgeving zul je je hier geen moment vervelen. Ga er wandelend of fietsend op uit! Er zijn diverse wandel- en fietsrouters te verkrijgen bij de receptie van het hotel. Ga je liever een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn goed te bereiken vanaf het hotel! Na een heerlijke dag in de natuur kun je in het sfeervolle restaurant genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn. Of ontspan in de sauna, geniet van de bioscoop of van een goed boek in de lounge.

Natuur
dagen

4 dagen ontspannen in Friesland incl. ontbijt, diner en fietshuur

Hotel-Restaurant Lunia
Oldeberkoop, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen incl. ontbijt
  • 1 x culinair 3-gangendiner (op dag van aankomst) t.w.v. € 32,50 p.p.
  • 1 x Fries snackplateau
  • 1 x gebruik van de sauna
  • 1 uur gebruik van de tennisbaan
  • 1 dag fietshuur (op dag van aankomst)
  • Gebruik jeu de boulesbaan
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Nationaal Park Drents-Friese Wold
Natuurparken in de omgeving

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold
Huur een fiets en ontdek het Het Nationaal Park Drents-Friese Wold, vanaf het hotel is het 18km fietsen. Het aaneengesloten natuurgebied ligt op de grens van Friesland en Drenthe. Het natuurgebied bestaat uit bos, heide, meertjes en stuifzand. Je kunt hier alle seizoenen genieten van mooie wandel- en fietstochten. Wie weet spot jij wel reeën of Schotse Hooglanders!

Het Nationaal Park Dwingelderveld
Het Nationaal Park Dwingselderveld is een bijzonder natuurgebied. Het is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van Europa. In dit nationaal park kun je genieten van eindeloze en een ongestoorde horizon genieten. Wandel door het landschap wat afgewisseld wordt door heide, bos, vennen, stuifzand en jeneverbesbosjes. Je kunt hier ook goed terecht voor mooie fietstochten. Rij je eigen route of ontdek Dwingelderveld aan de hand van fietsknooppunten.

Hotel-Restaurant Lunia
Molenhoek 2,
Oldeberkoop, Nederland
Kaart
Molenhoek 2, Oldeberkoop, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De meeste hotelkamers liggen op de begane grond van het hotel. In totaal beschikt het hotel over 18 kamers die allen voorzien zijn van douche en toilet. De 14 nieuwe luxe kamers zijn erg ruim (26m2) en liggen in de nieuwe vleugel. Ze zijn voorzien van twee extra lange eenpersoonsbedden (2,10m lang), koffie-/theevoorzieningen, balkon of terrasje met zitje, flatscreen tv, 2 stoelen, tafel of bureau en gratis Wi-Fi op de kamer. De inloopdouche is voorzien van een rainshower, zwevend toilet, design radiator en ruime wastafel. In de sfeervolle ambiance van het restaurant geniet je van de Nederlands-Franse keuken. Bij mooi weer kun je ook terecht op het gezellige terras. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de Finse sauna en (prive-) bioscoop.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Hoogtepunten

Museums Vledder

Musea
Brink 1

Dit is een stichting bestaande uit verschillende collecties, valse kunst, glaskunst, Drentse kunst en verschillende tentoonstellingen.

Drents-Friese Wold

Natuur & Parken
Nationaal Park In Diever

NP Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Op de grens van beide provincies wisselen bos, heide, stuifzand en grasland elkaar af.

Drachten

Steden
Noorderbuurt 2-4

In Drachten kun je gezellig winkelen, een bezoek brengen aan Museum Drachten of een culturele avond beleven in Schouwburg De Lawei.

Gevangenismuseum

Musea
Oude Gracht 1

Dit voormalige dwanggesticht is omgebouwd tot een museum. Ben je altijd op het rechte pad gebleven, maar ben je benieuwd hoe de boeven in ons land leefden? Bezoek dit museum!

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 p.h.p.n.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro