Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in Gerlos, Tirol incl. 4*-hotel en wellnessfaciliteiten

Wohlfühlhotel Innertalerhof
Gerlos, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel op basis van halfpension in Gerlos, Tirol incl. wellnessfaciliteiten

Het viersterrenhotel waar je in verblijft zit in Gerlos. Een sneeuwzeker gebied doordat het dorpje een hoge ligging heeft. Het centrum van Gerlos zit op loopafstand van het hotel en is erg populair door zijn gezellige après-ski. Het bruisende dorp wordt omringd door de prachtige bergweides van de Zillertaler Alpen. Tijdens je wintersportvakantie in Gerlos kan je een skipas halen voor het skigebied Zillertal Arena, waar je ruim 140 km aan pistes en lange langlaufloipes hebt. De meeste loipes vind je op de Gerlosplatte. Wil je meer uitdaging? Ga dan naar het Hotzone Snowpark Gerlos. Daarnaast kan je er ook één van de leukste activiteiten doen, namelijk rodelen in de nacht!

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in Gerlos, Tirol incl. 4*-hotel en wellnessfaciliteiten

Wohlfühlhotel Innertalerhof
Gerlos, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 6-gangendiner
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten (vanaf 14 jaar)
  • Op ca. 600 m. van het centrum van Gerlos
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,9!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Krimmler Watervallen
Informatie skigebied Zillertal Arena

Als je naar Gerlos op wintersportvakantie gaat dan koop je waarschijnlijk de Zillertaler Superskipass. Hiermee heb je toegang tot 542 pistekilometers uitgespreid over meerdere pistes, waaronder de Zillertal Arena, Spieljoch, Hochzillertal en nog veel meer! De skigebieden zijn dankzij een gratis pendelbus goed met elkaar verbonden. Naast skiën zijn er ook vele andere activiteiten te doen zoals (nacht)rodelen, freestylen op het 'Hot-Zone Snowpark' en natuurlijk de après-ski in Gerlos zelf!

Königsleiten
Op 1600 meter ligt het dorp Königsleiten in de Zillertal Arena. Het skigebied geeft een uniek panoramisch uitzicht op de Zillertaler- en Pinzgauer bergen. Dit gebied is zeer geschikt voor families met kleine kinderen. Tevens is hier een uitgebreid kinderprogramma met leuke activiteiten. Een groot aanbod aan kinderpistes, skischolen en een kinderopvang voor de allerkleinsten. Wil je het wat rustiger aan doen? Wandel door het dorpje Wald. Ideaal voor een wandeling en om te langlaufen.

Zell am Ziller
Zell am Ziller ligt op een hoogte van 580 meter. Het is de eerste opstapplaats tot het skigebied. Een ideaal skigebied voor jong en oud! Er is een groot oefenterrein voor beginners en kinderen. Liefhebbers kunnen terecht in het snowpark Kreuzwiese, maar ook onder natuurliefhebbers is dit gebied geliefd. Daal af langs de sprookjesachtige wintercoulissen van de Wilden Krimml.

Klik voor meer informatie over de skipasprijzen in Gerlos op deze link. Let op! De prijzen zijn onder voorbehoud.

Wohlfühlhotel Innertalerhof
Innertalweg 320,
Gerlos, Oostenrijk
Kaart
Innertalweg 320, Gerlos, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vlakbij het centrum van Gerlos zit het 4-sterrenhotel Wohlfühlhotel Innertalerhof. Het hotel beschikt over een spa met stoombad, zoutwaterbad, infraroodcabine en Kneipp-baden. In de ontspanningsruimte kun je relaxen op waterbedden en genieten van het panoramische uitzicht. Het restaurant serveert gezonde streekgerechten en een selectie speciale wellness- en dieetmaaltijden. Geniet van je favoriete drankje in de Tiroler bar. In de kamer kan je gebruik maken van de gratis Wi-Fi. Tevens is er een televisie en heb je een eigen badkamer met douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 22,00 per dag (excl. voer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Krimmler Watervallen

Bezienswaardigheden
Reedseehütte

De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. De waterval ligt vlak bij het dorp Krimml in N.P. Hohe Tauern.

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 22,00 per dag (excl. voer)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 18:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro