Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Modern 4*-hotel nabij Hochzillertal o.b.v. halfpension

Natur Resort Rissbacher
Stumm, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 7 of 8 dagen o.b.v. halfpension in een modern 4*-hotel nabij Hochzillertal

Welkom in het Natur Resort Rissbacher. Dit prachtige natuurhotel is het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Geniet van de natuur tijdens een dromerige winterwandeling of beleef uren vol actie met vrienden en familie op een rodelbaan. Of het nu op de berg of in het dal is, het kan in het Zillertal allemaal! Unieke belevenissen wachten op je, die mag je niet missen. Na een dag vol actie maak je je klaar voor pure ontspanning. Met een behaaglijke watertemperatuur van 36° kun je in het sky-zwembad nog even genieten van het panoramische uitzicht over de Zillertaler bergen. Waar wacht je nog op? Pak je koffer in en op naar Oostenrijk!

Wintersportvakanties
dagen

Modern 4*-hotel nabij Hochzillertal o.b.v. halfpension

Natur Resort Rissbacher
Stumm, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks middagsnack (15.00 – 16.00)
  • Dagelijks 5-gangen keuzediner incl saladebuffet
  • Speciaal kerst- en nieuwjaarsmenu
  • Dagelijks gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten met theebar en gezonde snacks
  • Tenminste 2 x per week Natur Resort Rissbacher Programma
  • 10% korting op skihuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Logies
Skigebied

Aan het begin van het Zillertal ligt het skigebied Hochzillertal - Hochfügen. Het is een populair skigebied vanwege de moderne skiliften en de gunstige ligging vlakbij de snelweg. Het skigebied is ontstaan door de verbinding van het skigebied Hochzillertal (Kaltenbach) met Hochfügen. Door de hogere ligging van Hochfügen loopt het winterseizoen hier soms tot eind april.

De twee delen van Hochzillerzal hebben beide een eigen karakter. Door de verbinding met Hochfügen heb je genoeg opties om je goed te vermaken. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er hier veel leuke pistes te vinden en is het hier goed vertoeven op de vele terrasjes aan de pistes en rondom het dorp.

Info pistes en liften
Totale km piste: 85 km
Hoogte: 561 - 2378 Meter

Blauwe pistes: 30 km
Rode pistes: 41 km
Zwarte pistes: 14 km

Sleepliften: 19
Stoeltjesliften: 11
Gondels: 6
Lopende banden: 3

Skipasprijzen
Let op: deze prijzen zijn van het seizoen 2021/2022.
De prijzen kunnen dus nog wijzigen!

1 dag Volwassenen € 61,00 Jeugd (vanaf 2003) € 49,50 Kind (vanaf 2007) € 28,00
2 dagen Volwassenen € 128,50 Jeugd (vanaf 2003) € 102,50 Kind (vanaf 2007) € 58,00
3 dagen Volwassenen € 187,50 Jeugd (vanaf 2003) € 150,00 Kind (vanaf 2007) € 84,50
4 dagen Volwassenen € 235,00 Jeugd (vanaf 2003) € 188,00 Kind (vanaf 2007) € 105,50
5 dagen Volwassenen € 282,00 Jeugd (vanaf 2003) € 225,50 Kind (vanaf 2007) € 127,00
6 dagen Volwassenen € 315,00 Jeugd (vanaf 2003) € 252,00 Kind (vanaf 2007) € 141,50
7 dagen Volwassenen € 357,50 Jeugd (vanaf 2003) € 286,00 Kind (vanaf 2007) € 161,00

Natur Resort Rissbacher
Ahrnbachstraße 37,
Stumm, Oostenrijk
Kaart
Ahrnbachstraße 37, Stumm, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Natur Resort RISSBACHER ligt op 15 minuten van het Kaltenbach Hochzillertal met de skibus. De skibus stopt voor het hotel en is gratis. Er is een restaurant, een bar en een lobby met openhaard waar je heerlijk kan bijkomen na een actieve dag op de piste. Ook heeft het hotel een eigen berghut, waar wekelijks excursies naar toe worden georganiseerd. De kamers beschikken over een kluisje, tv, telefoon, balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Parkeren in de omgeving is gratis | Parkeren in garage €7,00 per dag
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Gerlos

Outdooractiviteiten
Gerlos

Het uitgesproken après-ski dorp is een zeer geliefde wintersportbestemming onder de Nederlanders. De wintersportmogelijkheden zijn er eindeloos!

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Parkeren in de omgeving is gratis | Parkeren in garage €7,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro