Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

Verblijf in Torremolinos nabij het strand incl. vlucht en ontbijt of o.b.v. halfpension

Hotel Natursun
Torremolinos, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in Torremolinos nabij het strand incl. vlucht en ontbijt of o.b.v. halfpension

Torremolinos is een plaatsje vlakbij Málaga. Je verblijft hier in een comfortabel hotel vlakbij het strand. Met zo'n 10 minuten lopen bevind je je op het lang gestrekte zandstrand. Verder vind je in Torremolinos een aantal van de beste stranden van de provincie Málaga. Als je van zon, zee en strand houdt, mag je de stranden Costa Lago, Bajondillo en La Carihuela zeker niet missen. Als je genoeg bij het strand bent geweest en wat actiefs wil doen, kan je een wandeling maken over Calle San Miguel. Als je even aan de drukte wil ontsnappen, ga dan naar Parque de la Batería. Ontdek één van de dromerige groene schuilplaatsen of huur een bootje en maak een gezellig tochtje op het aanwezige stuwmeer. Er is ook de botanische tuin Molino del Inca waar de oudste molen, Molino del Inca, in Torremolinos staat. Wat zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan de grote stad Málaga. Met een half uurtje rijden, sta je al in deze prachtige stad. Tijdens deze vakantie kom je niks te kort!

Zonvakanties
dagen

Verblijf in Torremolinos nabij het strand incl. vlucht en ontbijt of o.b.v. halfpension

Hotel Natursun
Torremolinos, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de stad Málaga
Wat is er te doen in Torremolinos?

Sea Life Benalmádena
Middenin het centrum van Benalmádena, aan de Puerto Marina haven, ligt het Sea Life aquarium. Je ervaart de schatten van de zee van dichtbij. Je bezoek aan het aquarium zal een onvergetelijke ervaring zijn. Er zijn namelijk zo veel zeedieren die hier te bewonderen zijn, dat je niet zomaar uitgekeken zult raken.

La Parque Batería
La Parque Batería is een charmant park met kronkelende wandelpaden, botenvijver, speeltuin en fonteinen. Vanaf het park heb je een panoramisch uitzicht over de zee. Het park bestaat uit maar liefst 74.000 m². Dit betekend dus een heerlijke wandeling of activiteiten in de prachtige adembenemende natuur.

Málaga
Málaga is zeker de moeite waard tijdens je verblijf aan de Costa del Sol. Het is namelijk een bruisende stad met een breed aanbod van bezienswaardigheden en nog veel meer. Zo heb je het Alcazaba van Málaga, de kathedraal van Malaga en Teatro Romano Málaga, dit is een Romeins theater. Buiten de bezienswaardigheden is het ook een ideale stad om eens de winkelstraten in te duiken en heerlijk te gaan shoppen. Zo heb je de bekende winkelstraat calle Marques de Larios, maar ook een winkelcentrum. Je komt hier dus zeker niet tekort!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Natursun
Pje. Sta. Mónica 4,
Torremolinos, Spanje
Kaart
Pje. Sta. Mónica 4, Torremolinos, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Naturesun ligt in de plaats Torremolinos in Malaga. Het ligt 5 minuten van het strand vandaan. Het hotel heeft een buitenzwembad waar je een frisse duik kan nemen. Voor ontspanning kan je terecht in de jacuzzi. Het restaurant serveert traditionele mediterrane gerechten. Met 5 minuten lopen ben je bij de straat waar alle restaurants aan zitten. De kamers zijn ruimtelijk en modern. Ze hebben gratis Wi-Fi, airconditioner, televisie, minibar en een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro