Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stedentrips
dagen

Verblijf in prachtig Rijksmonument in Delft incl. ontbijt

Hotel Arsenaal by WestCord
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in prachtig Rijksmonument in Delft incl. ontbijt

Geniet van een unieke overnachting in Delft! Je verblijft in een viersterren monumentenpand vol historie. Het hotel zit in het centrum van Delft, waardoor het de ideale uitvalsbasis is. Delft is wereldwijd een begrip vanwege het gelijknamige, eeuwenoude blauwe aardewerk, het Delfts Blauw. Ook staat de stad bekend om haar vele winkeltjes, galerijen, restaurants en terrasboten. De warenmarkt, de fleurige bloemenmarkt en de vlooienmarkt met curiosa en antiek geven Delft een bijzondere sfeer. Liever naar een grote stad? Ook Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Leiden liggen in de buurt! Of ga lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen. Dat wordt genieten!

Stedentrips
dagen

Verblijf in prachtig Rijksmonument in Delft incl. ontbijt

Hotel Arsenaal by WestCord
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-monumentenpand vol met historie
  • Op loopafstand van het centrum gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga mee met een rondvaart en verken de stad vanaf het water
Wat is er te doen in de omgeving?

Delfts Blauw
Delft is de stad van het karakteristieke Delfts Blauw. Het aardewerk is sinds het ontstaan in de VOC-tijd wereldberoemd. Bovendien is Delft nog steeds dé plek waar je kunt zien en ervaren hoe Delfts Blauw op authentieke wijze wordt vervaardigd.

Dwalen door de stad
Delft heeft een compact centrum en is daardoor uitstekend per voet te verkennen. Dwaal langs de grachten, ontdek de gezellige pleinen en vergeet vooral niet omhoog te kijken om de eeuwenoude geveltjes te bewonderen. Tip: deze Instagramwaardige plekjes mag je zeker niet missen! Bij de VVV kun je routekaartjes kopen voor een historische stadswandeling. Tussendoor geniet je bij de gezellige en gastvrije horeca die je vind langs de grachten, in de smalle straatjes en rond de gezellige pleinen.

Ontdek Den Haag
Liefhebber van het bruisende stadsleven én van lekker uitwaaien of zonnen aan de kust? Breng dan een bezoek aan Den Haag! Bezoek bijvoorbeeld het Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en het Vredespaleis. Bekijk de iconische meesterwerken in één van de vele musea en bestel een lekker drankje bij één van de gezellige terrasjes. Je beleeft in deze stad een combinatie van cultuur, culinair en natuur. Wandel of fiets de andere kant op en je staat binnen een mum van tijd op het strand van Scheveningen. Op zonnige dagen is het fijn toeven op het zandstrand, met af en toe een verfrissende duik in zee of maak een prachtige strandwandeling.

Bezoek de havenstad Rotterdam
De havenstad Rotterdam is een echte aanrader! De stad heeft voor ieder wat wils te bieden! Zo kun je een hele dag cultuursnuiven met veel bezienswaardigheden, maar ook shoppen door de grote winkelstraten! Tijdens je verblijf in Rotterdam mag een bezoekje aan de welbekende Euromast niet ontbreken! Vanaf een hoogte heb je een prachtig zicht over de stad in een uniek perspectief. Eenmaal weer met beide benen op de grond plof je neer op een van de vele gezellige terrassen en geniet je na van een heerlijke dag in deze stad.

Hotel Arsenaal by WestCord
Korte Geer 1D,
Delft, Nederland
Kaart
Korte Geer 1D, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Hotel Arsenaal by WestCord is gevestigd in een Rijksmonument en het gebouw kent een rijke historie. De historische sfeer zie je overal terug. Het hotel zit in het centrum van Delft. Er zit een tramstation op 800 meter van het hotel en een bushalte op 550 meter. In de gastrobar 'De Wapenkamer' kan je terecht voor een gezellige borrel. Het hotel beschikt over 63 kamers en al deze kamers ademen de authentieke elementen van de rijke historie van de stad Delft. De kamers zijn standaard voorzien van een espressomachine, badjassen, suitepad, chromecast, flatscreen televisie en een kluis.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, van tevoren reserveren
Parkeerkosten
€ 25,00 per nacht, vanaf 15.00 uur op de check-in dag t/m de volgende dag tot 12.00 uur
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Museum Prinsenhof in Delft

Musea
Sint Agathaplein 1

Bezoek Museum Prinsenhof en kom alles te weten over het leven van Johannes Vermeer, de Hollandse Meesters, Delfts Blauw, en Willem van Oranje - die hier op 10 juli 1584 werd vermoord (de kogelgaten zitten nog in de muur!).

Lichtjesavond Delft

Outdooractiviteiten
-

Een winters weekendje weg naar Delft? Pik dan de lichtjesavond op 12 december mee. Een magisch mooie belevenis, waarbij de grachten, panden en pleintjes sprookjesachtig worden verlicht.

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Delft

Steden
Delft

De stad telt vele historische bezienswaardigheden. Bezoek het Prinsenhof en bezichtig de kogelgaten die achterbleven nadat Willem van Oranje was vermoord. In de Nieuwe Kerk bevinden zich het praalgraf van Willem van Oranje en de Koninklijke grafkelder.

Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

Ja, van tevoren reserveren

Parkeerkosten

€ 25,00 per nacht, vanaf 15.00 uur op de check-in dag t/m de volgende dag tot 12.00 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro