Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Veluwe
dagen

STUNT! ⚡ 4- of 5-daagse minivakantie op de Veluwe in Nunspeet

De Hoeve van Nunspeet
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 4 of 5 dagen van een minivakantie in de natuur op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Hoeve van Nunspeet ligt midden op de Veluwe. Bij het hotel kan je fietsen huren om zo de prachtige natuurrijke omgeving te ontdekken. Geniet tijdens een wandel- of fietstocht van de afwisselende natuur. Vanaf Nunspeet is het zo'n 35 minuten fietsen naar Elburg. Neem in het oude sfeervolle stadje Elburg eens een kijkje bij de mooie jachthaven. Ook heeft Elburg een prachtige groene omgeving die uitermate geschikt is voor het maken van wandelingen. Wandel via de vele wandelroutes die je naar verschillende mooie plaatsen met landgoederen, weidegebieden en het historisch Elburg leiden. Een andere plaats dat de moeite waard is, is Staverden. Dit dorp heeft een beschermd dorpsgezicht en het Kasteel Staverden, de Kapel Staverden en de Watermolen Staverden zijn bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken. Eindeloze groene landschappen en de rustgevende sfeer zullen je weer nieuwe energie geven.

Veluwe
dagen

STUNT! ⚡ 4- of 5-daagse minivakantie op de Veluwe in Nunspeet

De Hoeve van Nunspeet
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel bevindt zich in een prachtig natuurgebied op de Veluwe
  • Bij het hotel zijn stadsfietsen en elektrische fietsen te huur
  • Dichtbij het Veluwemeer gelegen
  • Beoordeeld met een 8.4 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: fiets naar het Hulshorster Zand en maak daar een mooie wandeling
Tips voor je fietstocht

Nunspeet ligt op de Veluwe. Je kunt in de omgeving genoeg beleven en er zijn genoeg plekken om naartoe te fietsen. Hieronder wat tips.

Hulshorster Zand
Het Hulshorsterzand is een stuifzandgebied tussen Harderwijk en Nunspeet. Hier leven enkele zeldzame planten en dieren zoals de levendbarende hagedis, de nachtzwaluw en de duinpieper. Er is hier een wandelroute van 7 kilometer war je zo'n 2.5 uur over doet. Deze wandelroute leidt je door en langs het stuifzandgebied Hulshorsterzand en is een prachtige, afwisselende wandeling door bos, langs heide en over stuifzand.

Het Veluwemeer
Nunspeet ligt vlakbij het Veluwemeer. Hier is in de zomermaanden veel te beleven qua watersport. Vlakbij het hotel zit de uitkijktoren Veluwestransferium. Wanneer je deze beklimt, zie je het Veluwemeer liggen. Bij het Veluwemeer zelf heb je ook een uitkijktoren, genaamd de Hierdensebeek uitkijktoren. Harderwijk ligt ook aan het Veluwemeer en hier kan je eventueel een fietstocht naartoe maken. Harderwijk is bruisend, bourgondisch en betoverd en er is veel te doen. Pak een terrasje, ga lekker uit eten, ga een middagje shoppen of geniet van een picknick op het stadsstrand.

Speulderbos
Als je graag een langere fietstocht wil maken, is het Speulderbos een aanrader. Vanaf het hotel is dit ongeveer 55 minuten fietsen. Je kan eventueel een tussenstop kunnen maken in Elspeet voor een lekker bakje koffie met gebak. Het Speulderbos staat bekend om zijn dansende bomen op de Duintjes route. Bomen in het bos hebben kronkelende boomstammen waardoor het lijkt alsof ze dansen. Tevens ligt er een zogeheten leemkuil, het Solse Gat. Door smeltend ijs in de ijstijd is dit gat ontstaan. Door de boeren is dit gat verder uitgehold. Verder liggen op diverse plekken in het bos grafheuvels. Met opgravingen zijn hier oude urnen aangetroffen. Eén ding is zeker; in dit bos is veel te ontdekken!

De Hoeve van Nunspeet
Elspeterweg 14,
Nunspeet, Nederland
Kaart
Elspeterweg 14, Nunspeet, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Hoeve van Nunspeet is omgeven met natuur met 85 kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, TV en een badkamer met een douche en toilet. Geniet ’s ochtends van een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant van het hotel. Ook ’s middags en ’s avonds bereiden de koks een lekkere maaltijd voor je. Drink ’s avonds nog een drankje in Brasserie 14 of neem bij mooi weer plaats op het terras van het hotel. Er is gratis Wi-Fi in het hotel. Zit je verblijf erop, en wil je graag uitchecken in het weekend? Dan kun je uitchecken om 11:00 uur i.p.v. 10:00 uur!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 4,50 per auto per verblijf
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Eten en drinken
Elspeterweg 18

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten.

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

De Zwaluwhoeve

Spa en Wellness
Zuiderzeestraatweg 108

Kom heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, lekker naar de sauna of toch liever een rustgevende massage? Het kan allemaal!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 4,50 per auto per verblijf

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro