Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wellness
dagen

Relaxen in 4*-hotel de buurt van Rotterdam incl. ontbijt en toegang tot wellnessresort Thermen Holiday

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen ontspannen in 4*-hotel nabij Rotterdam inclusief ontbijt en toegangsticket wellnessresort Thermen Holiday

Nabij Rotterdam vind je 4*-hotel Novotel Rotterdam Schiedam. Het hotel ligt vlakbij het historische centrum van Delft en op loopafstand van de prachtige heemtuin van het Prinses Beatrixpark waar je een romantische wandeling kunt maken. Door de ideale ligging nabij de A4 en A20 is het de perfecte plek om Rotterdam te gaan verkennen. Op slechts vijf minuten rijden sta je in de historische binnenstad van Schiedam waar je voor cultureel vermaak het Stedelijk Museum of het Jenever Museum kunt bezoeken. In wellnessresort Thermen Holiday kun je een dag helemaal tot rust komen in een van de vele sauna's en baden!

Wellness
dagen

Relaxen in 4*-hotel de buurt van Rotterdam incl. ontbijt en toegang tot wellnessresort Thermen Holiday

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dagentree voor Thermen Holiday t.w.v. € 37,50 p.p.
  • Gratis WiFi en parkeren
  • Dichtbij het centrum van Rotterdam
  • Ruime en moderne kamers!
Wellnessresort Thermen Holiday

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Tijdens jouw dagje wellness kan je in alle rust genieten van 12 verschillende sauna's en ontspan in de verwarmde en koude baden. Geniet onder het genot van een hapje, een drankje of een hele maaltijd in het restaurant of pak een boek of een tijdschrift in de relaxruimte voor een momentje voor jezelf.

Sauna's
Ontdek tijdens jouw dagje wellness een tal van moderne sauna's zowel binnen als buiten. Stap binnen in de wereld vol wellness en beleef de sauna's met een lage temperatuur, de sauna's met een temperatuur tussen de 70°C en 75°C en ontdek de sauna's boven de 80°C.

Baden
Ontdek de baden van Thermen Holiday waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Klets gezellig bij in één van de bubbelbaden, trek een baantje in het binnenbad of kom tot rust in de kruidentempel. Neem de tijd om je lichaam goed te laten afkoelen tussen de saunarondes door. Wil je de ultieme cooling down? Stap dan in het dompelbad en dompel je lichaam onder in het koude water.

Badkledingdag
Iedere dinsdag en afwisselend de zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Novotel Rotterdam Schiedam
Hargalaan 2,
Schiedam, Nederland
Kaart
Hargalaan 2, Schiedam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Novotel Hotel Rotterdam Schiedam is vlakbij Rotterdam gelegen. Het historische centrum van Delft en de Europoort haven zijn ook eenvoudig te bereiken. De kamers van Novotel Schiedam beschikken over airconditioning en gratis Wi-Fi. In restaurant Borrels & Bites en de bar met zonnig terras geniet je van heerlijke internationale gerechten met een lekker drankje. In de fitnessruimte kun je sporten met verschillende trainingsapparatuur of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.74 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro