Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het strand en het historische centrum van Poreč o.b.v. halfpension

Valamar Diamant Hotel
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen van een vakantie in een 4*-hotel nabij het strand en het historische centrum van Poreč o.b.v. halfpension

Verblijf aan de westkust van Kroatië, net buiten het prachtige Poreč. Vanaf het hotel ben je op 300 meter van het kiezelstrand met kristalhelder zeewater, dus vergeet de waterschoenen niet! Ben jij geen fan van de zee? Geen probleem, het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad met ligbedden om even lekker tot rust te komen. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken bij het hotel in de speelruimtes of met sportieve activiteiten. Het hotel ligt op 900 meter van het historische centrum van Poreč. Poreč is een schitterende stad met tal van indrukwekkende bouwwerken, zoals de beroemde Eufrasiusbasiliek. In het centrum bevinden zich oude Romeinse straten, fraaie paleizen, een populair strand en een groot aquarium. Ook voor winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden moet je in deze stad zijn. Net buiten de stad is een leuk Aquapark met diverse baden en glijbanen. Hou je van grotten? Bewonder dan de stalactieten, stalagmieten en ondergrondse meren van de grot van Baredine. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder meer het Nationaal Park Brijuni en het Lim Kanaal. Ook moet je zeker het binnenland van Istrië in. Maak bijvoorbeeld een dagtocht langs de vele pittoreske heuveldorpjes. Er is genoeg om je te vermaken!

Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het strand en het historische centrum van Poreč o.b.v. halfpension

Valamar Diamant Hotel
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief frisdrank tijdens het diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: breng een bezoekje aan het bergdorpje Motovun
Wat is er te doen in de omgeving?

Poreč watervallen
Vanuit Poreč kun je makkelijk Nationaal Park Plitvice bezoeken. Je kan dit met een excursie doen of hier zelf heen gaan met de auto. Het is een schitterend natuurpark met watervallen, riviertjes, beekjes en nostalgische gebouwen. Het water is super helder, je ziet er veel vissen en verschillende kikkers.

Breng een bezoek aan de UNESCO Euphrasiusbasiliek
De Euphrasiusbasiliek, gebouwd in de zesde eeuw onder het Byzantijnse rijk en bisschop Eupharsius, is de belangrijkste historische bezienswaardigheid in Poreč. Deze basiliek is in 1997 toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dat is niet voor niets, want de basiliek is één van Europa's mooiste intact gebleven voorbeelden van Byzantijnse kunst. In de basiliek vind je prachtige mozaïeken en historische schilderingen maar je kunt ook de toren beklimmen en een bijzonder mooi uitzicht over de stad bewonderen.

Maak een boottocht van Poreč naar Venetië
Erg populair is het uitstapje van Poreč naar het wonderschone Venetië. Je kunt met een veerdienst van Poreč naar Venetië. De boottocht duurt ongeveer 3 uur en brengt je naar het meest bekende en romantische plaatsje van Italië.

Breng een bezoek aan Rovinj
Rovinj is een pittoresk en schilderachtig stadje. Loop langs pastelkleurige gevels in Venetiaanse stijl, de dominerende kerk, vele terrasjes en geniet van prachtige uitzichten. Er zijn in Rovinj niet veel bezienswaardigheden maar je hoeft je hier geen moment te vervelen. In deze prachtige oude stad kan je met gemak uren rond wandelen. Je komt langs mooie boetiek winkeltjes en ontdekt plots een lief sfeervol restaurantje.

Valamar Diamant Hotel
Brulo 1/1,
Poreč, Kroatië
Kaart
Brulo 1/1, Poreč, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Valamar Diamant Hotel ligt in een oase van dennenbomen en dichtbij de kust (300 meter van het strand). Met 10 minuten wandelen ben je in het historisch centrum van Poreč. Bij het hotel zijn veel sportmogelijkheden zoals een fitnessruimte, tennisbaan en fietshuur mogelijkheden. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad en kom daarna helemaal tot rust in de Spa van het hotel (tegen betaling). In het restaurant kan je terecht voor een drankje en een hapje. De kamers zijn standaard voorzien van onder andere een balkon, eigen badkamer met douche, airconditioner, televisie, minibar en zitje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 3,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 3,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro