Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Fly & Drive
dagen

10-daagse fly & drive door indrukwekkend Italië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive: Rome en de baai van Napels
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Ontdek Rome en de baai van Napels tijdens deze 10-daagse fly & drive inclusief vlucht, ontbijt en huurauto

Niet meer verder zoeken, je vakantie is gevonden! Tijdens deze fly & drive door Italië kom je langs de mooiste plekken van onder andere de Amalfikust. Kijk thuis vast wat romantische films en kom in de stemming om dit prachtige gebied te gaan verkennen. Op jouw tempo en met tussenstops waar jij wil! Je hotels zijn gereserveerd en de huurauto staat tot je beschikking. Kijk wat de dag je brengt maar bovenal geniet!

Fly & Drive
dagen

10-daagse fly & drive door indrukwekkend Italië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Fly & drive: Rome en de baai van Napels
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen in 2 verschillende 3* hotels
  • Retourvlucht naar Rome vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks Italiaans ontbijt
  • Inclusief 10 dagen autohuur (volkswagen up of gelijkwaardig)
  • Inclusief verzekering, airconditioning, ophalen en inleveren op het vliegveld
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst
Je verblijft in Hotel Boomerang (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Aangekomen op Rome airport haal je je huurauto op en vertrek je richting je hotel. Je reis gaat nu echt beginnen! Pak rustig uit, kom even bij en ga als je nog zin en tijd hebt je buurt rond je hotel verkennen. Misschien vind je gelijk nog een gezellig restaurant om te dineren vandaag.

Dag 2: Rome
Dompel je onder in de kunst, architectuur, mode en fantastische restaurants. Stap in de wereld van de gladiatoren in het Colosseum. Wist je dat je het Colosseum ook in de avond kunt bezoeken? Met het prachtige licht, zeker het overwegen waard! Als je gratis de mooiste kunst van de grote kunstenaars wil bewonderen, dan pak je de "benenwagen" en bezoekt bijvoorbeeld de Engelenburg die vol staat met beelden van Bernini, of wandel één van de vele kerken binnen. Het leukste is misschien toch "per ongeluk expres" verdwalen, want juist dan kom je op de mooiste plekken!

Dag 3: Rome
Nog een heerlijke dag in prachtig Rome. Heb je de Trevifontein al bezocht? La Dolce Vita, Angels and Demons, wie kent de films niet waar deze prachtige fontein in te zien was. Gebouwd tegen de achterzijde van het Palazzo Poli en recht onder de triomfboog zie je het standbeeld van zeegod Neptunus op zijn schelpvormige strijdwagen. Hij wordt door twee gevleugelde paarden naar de zee getrokken. de naam Trevi is afgeleid van tre via, oftewel drie wegen. Vroeger kwamen er namelijk op de plek van de fontein drie wegen bij elkaar. Wil je nog eens terug naar Rome? Gooi dan met je ogen dicht met je rechterhand een muntje over je linkerschouder in de fontein, de legende zegt dat je als gooier van de munt nog eens zal terugkeren naar Rome. Gooi je twee muntjes, dan zul je je liefde gaan vinden in de stad. Wil je liever trouwen? Gooi dan drie muntjes!

Dag 4: Rome - Sorrento (290 kilometer)
Overnachting in Hotel Diana (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Na je ontbijtje vertrek je vandaag richting Sorrento. Onderweg kun je een stop maken bij het Koninklijk paleis van Caserta en daarna je weg vervolgen naar Sorrento. Ruimte is net als de rest aan de Amalfikust - schaars in Sorrento, maar dat geeft de stad ook zoveel sfeer. Het is een pittoresk dorp met smalle steegjes (vol autootjes en scooters), kerkjes en prachtig gekleurde huisjes. De haven van de stad is een van de mooiste plekjes! Het water en de kleurrijke vissersbootjes geven je een erg authentiek en pittoresk gevoel, terwijl de stad toch voornamelijk leeft van het toerisme. Dat zie je ook terug in de boottochtjes die je vanaf hier kunt maken. Met name de boot naar het eiland Capri is gewild.

Dag 5: De Vesuvius en Pompeï (100 kilometer)
Op naar nog een speciale dag. Maak je klaar voor "de slapende reus" Vesuvius! Je kunt hier eindeloos wandelen en zelfs de krater bezoeken. Vanaf hier heb je een fenomenaal uitzicht op de hele Golf van Napels. Pompeï ligt bij de vulkaan en werd volledig verwoest door een uitbarsting van de Vesuvius. De overblijfselen zijn indrukwekkend maar ook wat morbide. Doordat alles onder een dikke laag as werd bedolven, zijn deze overblijfselen zeer goed bewaard gebleven. Trek vandaag wel goede schoenen aan. Laat deze indrukwekkende dag onder het genot van een hapje en een drankje nog even op je inwerken.

Dag 6: Capri (ca. 46 kilometer)
Op dit kleine eilandje hoef je geen stranden te verwachten maar wel prachtige uitzichten, grotten en indrukwekkende rotsformaties. Plof neer op een van de bankjes in Giardini di Augusto voor een adembenemend uitzicht op de fotogenieke zigzag weg van Via Krupp. Wist je dat de steile rotsen vroeger fungeerden als natuurlijke vuurtorens? Bovenop de rotspunten werden grote vuren ontstoken om de schepen te waarschuwen. Bezoek het kleine dorpje Anacapri met kleine smalle straatjes en mooie huisjes. Het dorpje is omgeven door olijf- en citrusbomen. In het dorpje kom je tal van kleurrijke keramieken tegeltjes tegen, op banken, als huisnummer of als versiering. Voor een spectaculair uitzicht kun je de stoeltjeslift naar Monte Solaro nemen. Met een ritje van zo'n 12 minuten ben je boven en kun je op heldere dagen zelfs de baai van Napels zien liggen! Je kunt er voor kiezen op de terugweg niet de stoeltjeslift maar het naastgelegen wandelpad te pakken. Leuk weetje van Capri: men claimt hier de Limoncello te hebben uitgevonden! Even proeven dus. In de namiddag vertrek je weer terug naar je hotel.

Dag 7: Amalfikust (90 kilometer)
Een tocht langs de Amalfikust mag natuurlijk niet ontbreken op deze reis. Doe je zelf een plezier en stop in ieder geval in Positano. Het lijkt als een kleurrijk schilderij tegen de rotsen geplakt te zijn. Steile steegjes en vele vele trappetjes wachten je op in dit bijzondere stadje. Zoek een lekker plekje in de schaduw en trakteer jezelf op een heerlijk citroentaartje. De gele kerk in het centrum is een fotogeniek plekje. De toren is volledig bezet met kleurrijke tegeltjes en binnen kun je de Zwarte Madonna bezoeken. Montepertuso is een gehuchtje binnen Positano. Dit pareltje vind je in het hoger gelegen deel bovenop de heuvel. Vervolg je route naar Amalfi, de grootste stad van de kuststreek. De kathedraal Duomo di Sant’Andrea staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is met de imposante trappen de blikvanger van de stad. Bezoek de oude papiermolens van Amalfi! op een kwartiertje lopen vanaf het centrale plein vind je er een uit 1350! Het is de enige molen die nog overeind staat. In de hoogtijdagen stonden er in deze vallei maar liefst 15. Wandel door de vallei en bekijk de restanten van de molens. In het museum leer je hoe papier gemaakt wordt. Het volgende pareltje is Ravello. Het is een van de drukstbezochte dorpjes van de Amalfikust, maar is daarom niet minder leuk om te bezoeken. Wandel door de prachtige kathedraal met haar mooie preekgestoeltes en imposante voorgevel. Naast de kerk vind je villa Rufolo, waar componist Wagner tijdens een bezoek hier geïnspireerd is geraakt voor zijn opera Peasifal. De villa is te bezoeken en geeft vanaf de terrassen en de toren een prachtig uitzicht over de kustlijn. Keer, als je bent uitgekeken op je gemakje terug naar je hotel.

Dag 8: Napels (120 kilometer)
Napels heeft een zeer rijke en lange geschiedenis, en dat merk je aan de vele bezienswaardigheden en historische gebouwen die de stad rijk is. Het historische centrum is ideaal om heerlijk doorheen te slenteren en de historische gebouwen van dichtbij te bekijken. Net buiten het centrum liggen levendige volkswijken, hier ervaar je het échte Napels. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Restaurant Le Dogon Chez Affou & Savane, Bag Bagel & Baguette en Pasticceria Lauri, waar je kunt genieten van die ene heerlijke Napolitaanse pizza. Je zou het misschien niet verwachten, maar onder het levendige centrum van Napels ligt nog een tweede stad, met een heel netwerk van straten en pleinen die door de Grieken en de Romeinen zijn aangelegd. De ondergrondse wereld van Napels heeft een bijzonder verhaal. Het is namelijk nooit de bedoeling geweest om een heel netwerk onder de grond te maken, maar door natuurverschijnselen is dit zo ontstaan. In deze ondergrondse wereld kun je een tour volgen die je mee terug neemt in de tijd. Er is veel te zien, je vindt hier namelijk onder andere veel antieke auto’s en motoren, bijzondere voorwerpen en oude schuilplekken. Dit is minstens even interessant als wat er boven de grond te beleven valt!

Dag 9: Salerno / Paestum (220 kilometer)
Salerno ligt onder de rook van de Amalfikust en is een middelgrote havenstad wat veel te bieden heeft! De hoofdstraat heeft prachtige gebouwen, winkels en terrassen welke er zeer uitnodigend uitzien. Plof neer en geniet van een lekker glaasje Limoncello. In het historische centrum voel je je direct op je gemak en weet je dat er in iedere straat iets moois schuil gaat. De sfeer is rustig en aangenaam en je kunt helemaal opgaan in het dagelijks leven, de lokale cultuur en het enige echte Italië ervaren. Paestum is een van de belangrijkste archeologische plekken van het land. Je kunt hier de overblijfselen bewonderen uit de Romeinse tijd. Meer weten? Bezoek dan het museum met voorwerpen die in de omgeving zijn gevonden.

Dag 10: terugreis naar Rome (290 kilometer)
Helaas zit je reis er na vandaag weer op...Je rijdt terug naar Rome en levert je auto weer in. Met een galerij vol nieuwe foto's en en een tas vol souvenirs, kom je hopelijk heerlijk uitgerust thuis en kan het grote nagenieten beginnen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive: Rome en de baai van Napels
.,
Rome, Italië
Kaart
., Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de mooiste plekken van Italië tijdens deze fly & drive. Je verblijft in verschillende comfortabele hotels en geniet iedere ochtend van een heerlijk Italiaans ontbijtje. Na een mooie dag ontspan je nog even met een lekker drankje!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
O.b.v. beschikbaarheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op!
- De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn! - Openingstijden kantoor Avis Airport: 08.00 uur tot 23.00 uur (na 23.00 uur tot 02.00 uur is het mogelijk om de auto af te leveren tegen een toeslag van € 65,00, voorafgaand reserveren hiervan is verplicht) - Indien je niet komt opdagen bij het ophalen van de auto wordt er 50% in rekening gebracht - Wegenbelasting zit niet in de prijs en moet ter plekke betaald worden

Deze kosten zitten niet bij de autohuur in: - Brandstof en tankkosten - Extra bestuurder ca. € 8,60 per dag - Wanneer je niet komt opdagen, worden er kosten in rekening gebracht - Als de auto gebracht en gehaald moet worden binnen 10 km € 13,00 per keer - Als de auto gebracht en gehaald moet worden buiten 10 km € 16,00 per keer + € 1,30 per km - Administratiekosten ca. € 61,00 (wordt alleen in rekening gebracht bij boetes, schade of ongelukken) - Kinderzitje € 25,00 per dag, ter plekke betalen - GPS € 16,00 per dag

Parkeren

O.b.v. beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro