Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreizen
dagen

Combinatiereis Dubai incl. vlucht, privé transfers en ontbijt

Combinatiereis Dubai
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Ontdek in 8 dagen Dubai incl. vlucht, privé transfers en ontbijt, optioneel excursies met diner

Staat Dubai ook nog op jouw bucketlist? Zorg er voor dat je deze dan snel kunt afvinken met deze mooie 8-daagse combireis! Dubai is de stad met de meeste inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad ligt aan de kust van de Perzische Golf. Je hebt hier tal van mogelijkheden om te doen. Plan een dagje strand, ga shoppen in de grote winkelmallen, bewonder de enorme wolkenkrabbers, maak een tocht door de woestijn en bezoek bezienswaardigheden in het oude stadscentrum. Zo kan je elke dag invullen met een ander avontuur. Ben jij klaar er klaar voor?

Rondreizen
dagen

Combinatiereis Dubai incl. vlucht, privé transfers en ontbijt

Combinatiereis Dubai
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen in Citymax Hotel Business Bay
  • 3 overnachtingen in Aloft Palm Jumeirah
  • Retourvlucht naar Dubai vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Privé retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief privé transfer hotels
  • Ook te boeken inclusief: 4 excursies met 2 x diner
  • Een reis om nooit te vergeten!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 t/m 4: Dubai
Je verblijft de eerste 4 nachten in het 4*-Citymax Hotel Business Bay, of gelijkwaardig incl. ontbijt

Op dag 1 kom je aan met het vliegtuig op de luchthaven van Dubai. Daar wacht de reisbegeleider je op en heb je een 'meet & assist'. Vanaf daar krijg je een privétransfer naar je eerste hotel in Dubai.
Dubai is een wereldstad waar je ontzettend veel kan doen en ontdekken. Je komt ogen tekort. Bewonder de indrukwekkende skyline van Dubai Stad gekenmerkt door de immense wolkenkrabbers. Je vindt hier het hoogste gebouw ter wereld, namelijk de Burj Khalifa. Tevens kan je heel goed shoppen in Dubai. De shoppingmalls zijn indrukwekkend groot. Ga bijvoorbeeld naar The Dubai Mall en scoor hier de mooiste souvenirs voor thuis. Verder zijn de souks van Dubai, zoals de Gold Souk in de wijk Deira, zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier staan tientallen kraampjes met kruiden en specerijen.

Als je het arrangement met ontbijt en diner boekt, ga je in Dubai 4 excursies waarvan 2 met diner doen. Onderaan vind je daar meer informatie over.

Dag 5 t/m 8:
Je verblijft de aankomende 3 nachten in het 4*-Aloft Palm Jumeirah, of gelijkwaardig incl. ontbijt

Vandaag brengt de transfer je naar het tweede hotel. Dit hotel ligt op de kunstmatige archipel voor de kust van Dubai: Palm Jumeirah. Het eiland wat je vanuit het vliegtuig waarschijnlijk al duidelijk hebt kunnen zien. Dit is het bekende deel van Dubai in de vorm van een palmboom en staat bekend om de glamoureuze hotels en chique internationale restaurants.
Wandel over de boulevard, bestel iets lekkers bij een van de foodtrucks en geniet van het uitzicht op de kustlijn van Dubai.
De shopliefhebbers kunnen zich uitleven bij The Ponte shoppingmall. Dit uniek gelegen winkelcentrum heeft een panoramisch uitzicht op de dansende fonteinen. Het heeft tevens een wandelpromenade van 1,5 kilometer, parallel lopend aan de azuurblauwe Perzische Golf.

Arrangement met ontbijt en diner
Wanneer je kiest voor de optie met ontbijt & diner, heb je tevens 4 excursies inbegrepen. Bij 2 van deze excursies krijg je ook een diner.

Woestijnsafari met BBQ diner
Beleef een authentieke en unieke ervaring die je een herinnering geven voor het leven. De Safari begint 's middags door naar de woestijn te gaan in speciaal ontworpen 4X4-jeep. Je eerste bestemming is "The Camel Farm". Tijdens de rit stop je op een aantal prachtige locaties om verbluffende foto's te maken van dune bashen en zonsondergangen. Op de camping kan je kameelrijden, sandboarden en henna-schilderen (schetsen/ontwerpen op je handen of voeten).In de avond staat er een heerlijke BBQ op je te wachten. Geniet tijdens het eten van een betoverende buikdansvoorstelling door professionals.

Marina Dhow Cruise Dinner met retourtransfer
Op een ontspannen manier door het water cruisen. Tijdens de boottocht kan je de betoverende wolkenkrabbers van de haven van Dubai zien. Dubai Marina dhow Cruise Dinner is een speciaal twee uur durend diner. Na vertrek uit Dubai Marina Yacht Club vaart de cruise naar de Dubai Marina Mall, een groot aantal internationale vijfsterrenhotels met hun opmerkelijke architectuur. Daarna ga je naar 's werelds meest populaire "Palm Jumeirah", en heb je een uitzicht op de bekende prestigieuze "Burj Al Arab". Bovendien zal je tijdens dit diner genieten van een geweldig landschap en ervaar je een keuken van hoge kwaliteit.

Een bezoek aan Burj Khalifa
Op 828 meter is de Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld. Het heeft het hoogste observatiedek met een buitenterras op verdieping 124 met een panoramisch uitzicht over de stad, de woestijn en de oceaan. Vanaf dit gebouw werden de stunts in de film 'Mission Impossible' gefilmd. Als je boven op het gebouw staat, ga je daar wel heel anders over denken!

Citytour in Dubai
Dubai City Tour is een van de beste manieren om de zowel historische als glinsterende kant van Dubai te verkennen, dat vaak wordt aangeduid als de parel van het Midden-Oosten. Tijdens de tour ga je naar het Dubai Museum dat is gehuisvest in het 18e-eeuwse Al Fahidi Fort. Er zijn kunst en kunstvoorwerpen te zien die de oude geschiedenis en levensstijl van traditionele Arabieren weerspiegelen. Tevens staat de Jumeirah-moskee op de planning, een ideale illustratie van een mix van uitstekende islamitische en hedendaagse architectuur. Verder bezoek je tijdens de tour andere bezienswaardigheden zoals het Burj Al Arab Hotel - 's werelds enige zevensterrenhotel dat vooral bekend staat om zijn kenmerkende silhouet dat lijkt op een golvend zeil. Je gaat ook naar Palm Island, het halvemaanvormige kunstmatige eiland, Atlantis Hotel en Burj Khalifa, het torenhoge gebouw dat uniek is in de hele wereld. De reis eindigt met een rit door Sheik Zayed Road met aan weerszijden imposante wolkenkrabbers en een winkelstraat in een van de prominente winkelcentra van de stad.

Let op:

  • De tours worden ter plekke ingedeeld op basis van beschikbaarheid en weersverwachtingen.
  • Indien een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (gelijkwaardige) accommodatie.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatiereis Dubai
Dubai International Airport,
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
Dubai International Airport, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens de 8-daagse reis naar Dubai verblijf je in 4*-hotels. Je zult eerst vanaf Schiphol naar Dubai vliegen. Vanaf daar krijg je een privétransfer naar het eerste hotel. Je zult 4 nachten in Dubai verblijven en 3 bij Dubai op Palm Island Jumeirah. Elke dag staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Je kan kiezen tussen logies en ontbijt of ontbijt en diner. Wanneer je het ontbijt en diner arrangement kiest, krijg je tevens 4 excursies (inclusief 2 x diner) inclusief.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Deira

Wijken
Abu Baker Al Siddique Road

De wijk Deira wordt over het algemeen gezien als het centrum. Deira is duidelijk een wat oudere wijk, waardoor het authentieker overkomt dan de nieuwe gedeeltes van Dubai.

Winkelen

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

'Shop till you drop': dat is Dubai! Het ene winkelcentrum is nog indrukwekkender dan het andere. Grote shopping malls zijn Dubai Mall, de Mall of the Emirates en Festival City.

Dubai Mall

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

Met meer dan 1200 winkels, ruim 14 duizend parkeerplaatsen en ruim een half miljoen vierkante meter winkeloppervlakte is de Dubai Mall het allergrootste winkelcentrum ter wereld.

Burj Khalifa

Bezienswaardigheden
1 Sheikh Mohammed Bin Rashid Blvd

Het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa, is met een totale hoogte van 828 meter zeer nadrukkelijk aanwezig in Dubai. De toren is geïnspireerd op woestijnbloem Hymenocallis.

Desert Safari

Outdooractiviteiten
Al A'amal Street

De leukste manier om de woestijn te ontdekken is door middel van een desert safari. Met vierwielaangedreven auto’s trekt u de woestijn in, vaak voorafgaand door quad te rijden of kameel.

Aquaventure Waterpark

Dierentuinen en aquaria
Atlantis, Crescent Road,the Palm Jumeira

Aquaventure is een mooi opgezet waterpark. U kunt in het bij het complex behorende Dolphin Bay ook zwemmen met dolfijnen, uiteraard tegen betaling.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Reis is exclusief ruimbagage (deze dien je zelf bij te boeken na definitieve reservering).
  • Reis is exclusief stoelreservering voor de vlucht.

Let op
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Let op: met een nooddocument kun je NIET reizen naar Dubai.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro