Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Zonvakanties
dagen

4*-hotel met panoramisch uitzicht op Madeira incl. vlucht, transfer en ontbijt

Golden Residence Hotel
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in een heerlijk 4*-hotel nabij Funchal op Madeira met panoramisch uitzicht incl. vlucht, transfer en ontbijt

In Golden Residence Madeira geniet je van een zonvakantie aan de zuidkust van het Portugese eiland Madeira. Vanaf het in Funchal gelegen hotel kijk je uit over de rotskust en de Atlantische Oceaan. De eilandhoofdstad wordt omgeven door heuvels, die in het binnenland hoogtes van 1200 meter bereiken. Niet ver van het hotel ligt Praia Formosa, het grootste strand in dit deel van Madeira. Er zijn bars en sportmogelijkheden. Maar Funchal is meer dan strandplezier alleen. De hoger gelegen wijk Monte in het noorden van de stad is te bereiken met een bijna vier kilometer lange kabelbaan. Vanuit de gondels heb je een mooi panorama over de stad en de omgeving. De kabelbaan begint in het Almirante Reis-park bij de kust en overbrugt een hoogteverschil van 560 meter. Voor de terugweg kan je je laten vervoeren in een traditionele toboggan. In het stadscentrum zijn verschillende historische bezienswaardigheden, zoals de vijftiende-eeuwse Sé-kathedraal. Daarnaast vind je er veel kunst- en geschiedenismusea en een museum gewijd aan de in de stad geboren voetballegende Ronaldo. Meer natuur wacht je in het landinwaarts gelegen Parque Ecológico do Funchal. Je kunt er wandelen en mountainbiken. Liever dichter bij de stad van de natuur genieten? Bezoek dan de botanische tuin Jardim Botânico. Terug in het hotel kan je heerlijk ontspannen in de sauna of het binnen- of buitenbad.

Zonvakanties
dagen

4*-hotel met panoramisch uitzicht op Madeira incl. vlucht, transfer en ontbijt

Golden Residence Hotel
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Madeira vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips tijdens je verblijf op Madeira

Rodelen
Rodelen zonder sneeuw? Jazeker! In Monte (bij Funchal) kan dit! Dit moét je echt gedaan hebben op Madeira! Het is een van populairste toeristische attracties. Als je van spanning en snelheid houdt en je Madeira op een andere manier wilt ontdekken is dit de ideale kans! Met een rieten slee maak je een rit over de berg. Twee 'Carreiros' in traditionele kleding zorgen er voor dat de slee wordt bestuurd. Wat in de 19e eeuw een snelle manier was voor de lokale bevolking om van Monte naar Funchal te komen, is vandaag de dag een echte toeristische attractie geworden.

Monte Palace Tropical Gardens
Dat Madeira bekend staat als bloemeneiland zal niemand ontgaan zijn. De flora-liefhebbers kunnen dan ook hun hart ophalen bij Monte Palace Tropical Gardens. Gelegen op de top van een heuvel vind je hier een rijke verzameling planten van over de hele wereld. Dankzij de uitstekende ligging heb je ook een prachtig uitzicht op de oceaan en op Funchal.
De tropische tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 70.000 m2. Je zult hier versteld staan van alle kleuren en de exotische fauna!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Golden Residence Hotel
Rua do Cabrestante 25,
Funchal, Portugal
Kaart
Rua do Cabrestante 25, Funchal, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4*-hotel ligt op een uitstekende locatie aan de zuidkust van Madeira. Met uitzicht op de zee en enkele imposante kliffen, zijn er tijdens jouw vakantie elke dag mogelijkheden voor fantastische zonsondergangen. Binnen is het hotel zijn veel open ruimtes om het meeste uit het natuurlijke daglicht te halen. De sfeer is compleet met het panoramische uitzicht op zee en enkele van de nog bestaande bananenplantages in Funchal. Geniet van het heerlijke buitenzwembad, binnenzwembad of ontspan in de Golden Spa. Golden Residence is meer dan een hotel, je vindt hier de perfecte oplossing voor een vakantie waar welzijn en ontspanning een nieuwe betekenis krijgen. De uitstekende service en zorgvuldige aandacht voor kleine details maken het verschil. Kies tussen prachtig ingerichte kamers of appartementen met eigen kookgelegenheid, beide met een luxueuze inrichting.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ca. €6,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Funchal

Bezienswaardigheden
Funchal

De stad heeft veel bezienswaardigheden in de vorm van botanische tuinen, parken en historische gebouwen. Het paleis van São Lourenço en de Sé do Funchal behoren tot de topattracties.

Marcado dos Lavradores

Eten en drinken
R. Latino Coelho 38

De grootste markt in de hoofdstad Funchal van Madeira is de ‘Marcado dos Lavradores’. Naast allerlei verse groenten en heerlijk fruit worden alle andere streekproductie van de regio hier aangeboden.

Rabacal

Natuur & Parken
Rabacal

De plaats Rabacal is zeer populair onder wandelaars. Vooral om de 25 waterbronnen die je tijdens de wandeling passeert.

Porto Santo

Eilanden
Porto Santo

Het eiland Porto Santo is onderdeel van de regio Madeira en wordt ook wel ‘gouden eiland’ genoemd. Porto Santo telt in het zuiden maar liefst 9 kilometer aan “goud” zandstrand.

San Andrés

Wijken
San Andrés

De vroegere havenplaats San Andrés is een trekpleister in het noordwesten van het eiland. Het dorp heeft de herkenbare Canarische kinderkoppen steegjes en typische herenhuizen.

La Zarza

Bezienswaardigheden
Carrtera General Lp-1

Wie graag eens een sprookjesachtige wandeling wil maken, moet zeker een bezoek brengen aan laurierbossen op het eiland La Palma. Deze bossen bevinden zich in het noord-oosten van het eiland op ongeveer tussen de 600 en 1200 meter hoogte.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ca. €6,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro