Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

Verblijf bij Center Parcs Limburgse Peel in Noord-Limburg

Center Parcs Limburgse Peel
America, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf een weekend, midweek of een week met het hele gezin bij Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel ligt midden in het mooiste natuurgebied van Nederland! Struin door de schitterende natuur van De Groote Peel en fiets door het prachtige landschap. Ontdek de mooie omgeving met een heerlijke wandeling. Met de Digitale Nature Discovery ontdek je de geheimen van de natuur, samen met familie of vrienden word je kennis getest tijdens de route. Ben je op zoek naar meer spanning? Ga een dagje naar Attractiepark Toverland en laat de adrenaline gieren in één van de ruim 30 attracties met ook voldoende vertier voor de kleintjes, breng een bezoek aan Het Aardbeienland en ontdek het sprookjesachtige themapark waar de aardbei centraal staat. Vakantie in Noord-Limburg is genieten!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

Verblijf bij Center Parcs Limburgse Peel in Noord-Limburg

Center Parcs Limburgse Peel
America, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte cottage
  • Inclusief toeristenbelasting, bedlinnen en eindschoonmaak
  • Bewandel het Kabouterpad of ontdek de natuur met de Nature Discovery
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Nabij het Nationale park De Groote Peel
  • Tip: Breng een bezoek aan attractiepark Toverland
Winter Wonderland Center Parcs | Extra informatie

Ervaar de magie van Center Parcs deze winter
Stel je voor: de feestelijke versiering van Winter Wonderland die het hele vakantiepark in magische sferen steekt en je leidt naar de Winter Hotspot. En nog veel meer: plons tussen de palmen, steek de open haard aan in je cottage, ga met z’n allen gourmetten en maak een wandeling in de natuur. Ook deze winter maak je samen de mooiste herinneringen.

Ga langs bij de Winter Hotspot, dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Doe mee aan verschillende activiteiten, leg je favoriete momenten vast bij de Winter Wonderland Fotospot en rooster een marshmallow op het haardvuur. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de nieuwe Winter Cinema*. Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops, zoals Kids Workshop: Versier een winter lekkernij. Of de kids luisteren naar een interactief verhaal bij Wonders of the Sky waarbij ze na het verhaal worden meegenomen om de sterrenhemel te ontdekken.

Winter Wonderland is van 13 november 2023 t/m 28 januari 2024

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Center Parcs Limburgse Peel
Peelheideweg 25,
America, Nederland
Kaart
Peelheideweg 25, America, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Limburgse Peel is genieten voor jong en oud! Op het park zijn activiteiten waarmee je je prima kunt vermaken. Zin om iets sportiefs te doen? Het park biedt de mogelijkheid om te tennissen, squashen, midgetgolf en bowlen. In zwemparadijs Aqua Mundo vind je talloze glijbanen en een kinder-doe-bad. Geniet s' avonds van live muziek of de kids disco. Voor een gezellig diner kun je terecht op de Market Dome van het park. Trakteer jezelf op een lekker diner of koffie met gebak op een terras. Zin in iets makkelijks? Dan kun je terecht bij de Frites Affairs. Hier kun je genieten van verse frietjes, hamburgers en andere snacks.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Bowlingbaan
  • Boogschieten
  • Badminton
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs
Hoogtepunten

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 9,50 per pakket
  • Keukenpakket à € 7,50 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:

  • Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
  • Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
  • Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
  • Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
  • En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Let op!
In het weekend van 3 november 2023 zal er op het terrein grenzend aan de Limburgse Peel een concert plaatsvinden van de lokale band Rowwen Hèze. Het park heeft de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om eventuele geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken, maar je kunt hier eventueel geluidsoverlast van ondervinden. Op donderdag 2 november 2023 tussen 15.00 - 22.00 uur zal er een soundcheck plaatsvinden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 t/m 18.00* *kan per aankomst verschillen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro