Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Rondreizen
dagen

Rondreis Marokko incl. vlucht, transfers en excursies

Riad Letchina
Fez, Fez, Marokko bekijk op kaart
8-daagse rondreis Marokko: van Fez naar Merzouga incl. vlucht, transfers en excursies

Maak kennis met het betoverende Marokko tijdens deze 8-daagse rondreis langs verschillende prachtige steden. Koningsstad Fez, het prachtige blauwe stadje Chefchaouen, het historische Meknes, en het woestijndorp Merzouga. Elke locatie die je tijdens deze afwisselende rondreis gaat bezoeken is even fotogeniek! Bezoek de traditionele markten: de Souks, geniet van de geuren, kleuren en lokale producten. Bij deze deal zit een kamelentocht door de Sahara en een overnachting in een traditionele Berber tent, een Bivouac inbegrepen. Dat wordt een belevenis om nooit meer te vergeten!

Rondreizen
dagen

Rondreis Marokko incl. vlucht, transfers en excursies

Riad Letchina
Fez, Fez, Marokko bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in verschillende accommodaties
  • Retourvlucht Fez vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven-hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Gedurende de reis transfer tussen de locaties per privébus
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Halve dagtour in Fez met Engelstalige gids (dag 2)
  • Bezoek aan Volubilis (dag 4)
  • 1 uur durende kamelentocht in Merzouga (dag 5 of 6)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tips: Bezoek de Bab Mansour en El Hedim
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Luchthaven - Fez
Je verblijft de komende 2 nachten in Riad Letchina (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Bij aankomst op de luchthaven van Fez staat de transfer op je te wachten om je naar het eerste hotel te brengen. Er is voldoende mogelijkheid om de Medina van Fez en de souks te bezoeken. De Medina is het oudste stadsdeel van de stad Fez en dus het hart van de stad. Loop rond over de traditionele Arabische marktjes. Er wordt hier van alles verkocht!

Dag 2: Fez

Vandaag heb je een halve dag een tour met de gids (Engelstalig) van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze tour zullen verschillende dingen bezocht worden zoals de Medina van Fez.

Dag 3: Fez - Chefchaouen (ca. 200 km)
Je verblijft de komende nacht in Casa Familya (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Je vertrekt om 09.30 uur vanuit Fez naar de fotogenieke, blauwe stad Chefchaoun. Tijdens de 4 uur durende rit heb je 2 stops onderweg. In Chefchaoun is er de mogelijkheid om de Medina en de Souks te bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om het Alcazaba museum en een Marrokkaanse Hamam te bezoeken.

Dag 4: Chefchaoun - Meknes (ca. 194 km)
Je verblijf de komende nacht in Riad Dar Alkatib (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vandaag vertrek je om 09.30 uur vanuit Chefchaoun naar Meknes. Er staat een bezoek aan Volubilis, een oude Romeinse nederzetting op het programma. De entree hiervoor is inbegrepen inclusief 1 uur vrij bezoek. Om 14.00 uur heb je de gelegenheid om te lunchen (niet inbegrepen) en rond 15.30 ben je bij het hotel in Meknes. Je kunt er voor kiezen om de Medina van Meknas nog te bezoeken. De imposante stadspoort Bab mansour en place El Hedim mogen ook niet worden overgeslagen.

Dag 5: Meknes - Merzouga (ca. 453 km)
Je verblijft de komende nacht in Bivouac Nacer Palace (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vroeg uit de veren, want om 07.30 uur vertrek je vanuit Meknas naar Merzouga, een rit van ca. 8 uur rijden. Merzouga is een dorp aan de rand van het Marokkaanse woestijnduingebied. Onderweg zullen er 3 stops zijn en om 14.00 uur heb je de gelegenheid om te lunchen (niet inclusief). Rond 17.00 uur kom je aan in Merzouga en ga je met een 1 uur durende kameeltocht door de woestijn naar je overnachtingslocatie: een traditionele Bivouac (een traditionele Berber tent) met gedeeld toilet (zonder douche). 's Avonds geniet je van een diner in de woestijn (inbegrepen).

Dag 6: Merzouga - Fez (ca. 470 km)
Je verblijft de komende 2 nachten in Riad Letchina (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vandaag reis je van Merzouga naar Fez. Je vertrekt om 08.30 uur en hebt 3 stops onderweg, waaronder om 14.00 uur om je de gelegenheid te geven om te lunchen. Rond 17.30 arriveer je weer in Fez. De bezienswaardigheden in Fez die je eens gezien móet hebben zijn het Koninklijke Paleis van Fez en de Jnan Sbil tuinen.

Dag 7: Fez
Riad Les Chrifis / Riad Letchina incl. uitgebreid ontbijtbuffet

Je hebt vandaag de hele dag de vrijheid om te bepalen wat je gaat doen en kunt deze dag naar eigen wens invullen. Bezoek bijvoorbeeld de Bou Inania Medersa. Dit is een voormalige Islamitische leerschool. Je vindt in dit voormalige schoolgebouw prachtige mozaïekwerken en houtsnijwerk.

Dag 8: terugreis

Na een laatste ontbijtje en een laatste kopje verse muntthee is het tijd om naar het vliegveld te gaan en terug naar huis te keren.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Riad Letchina
10 Ht Akbat Lfiran al Hamia,
Fez, Marokko
Kaart
10 Ht Akbat Lfiran al Hamia, Fez, Marokko
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Riad Letchina ligt in de wijk Fes El Bali in Fez. Het hotel is voorzien van een restaurant, gedeelde lounge, excursiebalie, 24 uurs receptie, tuin en terras. Alle kamers zijn in eigen stijl ingericht en standaard voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, kluisje en gratis Wi-Fi. In de ochtend staat er een Marokkaans ontbijt voor je klaar en kun je geniet van een heerlijk bakje koffie bij de koffiebar. Vanaf het hotel loop je in 10 minuten naar Karaouiyne en Bab Boujloud, de sierlijke stadspoort van de oude stad Fez.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Solarium
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fès

Steden
Fès

Bezoek Fès, één van de Koningssteden, met zijn medina's die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO zijn geplaatst

Meknès

Steden
Meknès

Meknès is in de 17e eeuw ontstaan door de Alawitische sultan Moulay Ismaïl. Het was één van de mooiste en machtigste keizerlijke steden van Marokko.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Zorg er voor dat je onderweg altijd voldoende waterflesjes bij je hebt i.v.m. mogelijk lange ritten.
  • Zorg voor voldoende contant geld. Het is niet altijd mogelijk met een pin/creditcard te betalen.
  • Sommige ritten gaan door bergachtig gebied en kan dus langer duren dan verwacht.
  • Alle transfers zijn gedeelde (groeps)transfers.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro