Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

4*-Wijntour door Noord-Italië incl. proeverijen en vele extra's

Wijntour Noord-Italië
Barge, Piemonte, Italië bekijk op kaart
7-daagse wijntour door Noord-Italië incl. 4*-hotels, proeverijen en vele extra's

Tijdens deze wijntour rijd je door het noorden van Italië en ontdek je allerlei mooie steden en dorpen, proef je de lekkerste wijnen en gerechten en sta je oog in oog met adembenemende landschappen en bezienswaardigheden. In Piëmonte zijn er geweldige wijnen waar je u tegen zegt, want de regio staat bekend om de grootste wijnen: Barolo, Barbera en Barbaresco. Je reist op eigen gelegenheid, ideaal! Je kunt zo makkelijk meerdere prachtige plaatsjes bezoeken. Venetië, Verona of Genua. Het kan allemaal! Ga er zeker voor, je bent er toch! 's Avonds trek je je goede blouse aan voor een lekker proeverijdiner en in wijnhuizen (of de hotels zelf) maak je kennis met nieuwe wijnsoorten en leer je zo jouw favoriete smaak kennen! Laat je vooral verrassen, la dolce vita!

Autorondreis
dagen

4*-Wijntour door Noord-Italië incl. proeverijen en vele extra's

Wijntour Noord-Italië
Barge, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen (3 x Alter Hotel en 3 x Villa Tacchi)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen diner (Alter Hotel)
  • 1 x 3-gangen diner (In Villa Tacchi, of in Turijn, of een restaurant op ca. 40 autominuten.)
  • 1 presentje op de kamer bij Alter Hotel
  • 1 x wijnproeverij (Alter Hotel of een wijnhuis in de omgeving)
  • 1 x wijnproeverij bij Col Dovigo of Pegoraro (niet mogelijk op zondag)
  • 1 x bezoek aan de collectie van vintage auto's (Alter Hotel)
  • 1 x entree bij de fitnessruimte, Turks stoombad en sportschool (Alter Hotel)
  • 1 uur gebruik van het squash veld (Alter Hotel)
  • Vrij gebruik van het buitenzwembad (Villa Tacchi) (open van mei tot september)
  • Alter Hotel op Zoover beoordeeld met een 9,0!
  • Hotel Villa Tacchi op Zoover beoordeeld met een 8,2!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Tip: bezoek ook Venetië en Turijn
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Italië

Het is zover, de reis naar Italië gaat beginnen. Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar Barge en verblijf je de aankomende drie nachten in het 4*-Alter Hotel. Dit hotel is gelegen in de schitterende streek Piëmonte en heeft een adembenemend uitzicht op de Monviso berg. Wist je dat 'Piëmonte' letterlijk 'aan de voet van de bergen' betekent? Daarnaast is Piëmonte dé wijnstreek van Italië! Dus pak de wijnglazen er maar bij want je moet natuurlijk verschillende streekwijnen proeven.

Dag 2 & 3: Ontdek de omgeving

Na een heerlijke nachtrust en een lekker ontbijt, ga je op ontdekking in Piëmonte! We raden je zeker aan om naar de Saluzzo en het kasteel van Manta te gaan. Uiteraard mag je het pittoreske stadje Staffarda en de hoofdstad van Piemonte, Turijn, niet vergeten.

Tijdens je verblijf in Alter Hotel geniet je van een leerzame wijnproeverij. Het blijft natuurlijk altijd leuk om nieuwe soorten wijn te ontdekken en te proeven. Onder begeleiding van een wijnconsulent zal je verschillende soorten wijn proeven en leer je wat meer over de achtergrond en de productie. Verder kun je een bezoekje brengen aan de collectie van vintage auto's en een balletje slaan op de squashbaan.

Dag 4: Barge - Villalta di Gazzo Padovano (ca. 435 km)

Maak je klaar voor een reis richting het bijzondere en romantische Villalta di Gazzo Padovano. Je kunt eventueel een stop maken in Milaan! De stad is een walhalla voor de echte shopliefhebbers, maar is ook rijk aan prachtige cultuur. Bewonder de fraaie bouwwerken, zoals de Dom van Milaan, de Porta Venezia en de Pirellitoren of breng een bezoekje aan één van de indrukwekkende musea die de stad rijk is.

Eenmaal aangekomen in het 4*-hotel Villa Tacchi kun je even lekker relaxen en uitrusten van de heenreis. Ook hier zal je nieuwe wijnsmaken leren kennen. Wijnproeverijen zijn nou eenmaal interessant, leerzaam en vooral erg lekker!

Het Hotel Villa Tacchi is een Palladiaanse villa uit de 17e eeuw, dat gelegen is in een park. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een eigen meer dat wordt omringd door bomen. De ligging is ideaal, namelijk middenin het centrum van de regio Veneto. Daarnaast liggen Venetië en Veneto op nog minder dan één uur rijden. De hotelkamers zijn typisch Venetiaans, dus je komt helemaal in de Italiaanse sfeer!

Dag 5 & 6: Ontdek de omgeving

Breng een bezoek aan de historische stad Venetië en maak een gondeltocht over de Canal Grande! Andere bezienswaardigheden die je hier niet mag overslaan zijn het Dogepaleis, de Rialtobrug en de San Marco Basiliek. We raden het ook aan om even langs Padua te gaan. Dit is een knusse, niet al te grote universiteitsstad. Bekijk hier onder andere het Prado della Valle, met een oppervlakte van 90.000 m2 het grootste plein van Europa. Ook zou je een bezoek kunnen brengen aan de historische stad Verona.

Dag 7: Terugreis naar huis

Helaas is het einde van de reis aangebroken, maar je hebt een onvergetelijke herinnering en ervaring erbij gekregen! Je reist vandaag op eigen gelegenheid weer terug naar huis.

Let op:

  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.

Wijntour Noord-Italië
Piazza Stazione 1,
Barge, Italië
Kaart
Piazza Stazione 1, Barge, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 7-daagse wijntour door Noord-Italië verblijf je in 2 hotels. Je reist op basis van eigen vervoer waardoor je alle vrijheid hebt. Je krijgt vele extra's zoals wijnproeverijen en gratis gebruik van een squash baan en het zwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
€ 5,00 per dag
Parkeerkosten
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag (max. 15kg). Dit dient ter plaatse te worden voldaan.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag (max. 15kg). Dit dient ter plaatse te worden voldaan.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.
Parkeren

€ 5,00 per dag

Parkeerkosten

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro