Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Overnacht in 19e-eeuws hotel nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Hotel Zum Weissen Lamm
Rothenberg, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
4, 6 of 8 dagen in 19e-eeuws hotel in de bergen van Rothenberg nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Hotel Zum weissen Lamm ligt in het zuidwesten van Duitsland tussen Stuttgart en Frankfurt am Main. Beide steden liggen op ruim een uur rijden. De stad Heidelberg ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. Deze stad ligt tussen de Neckar en de uitlopers van het Odenwald. Bij een bezoek aan de stad mag een bezichtiging aan het Slot eigenlijk niet ontbreken. Het Slot ligt 70 meter boven de Neckar op de helling van de Königstuhl. Het slot en zijn bijgebouwen samen met de Alte Brücke over de Neckar behoren tot de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. De binnenstad van Heidelberg is door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed! Uiteraard leent de omgeving van het hotel zich uitstekend om van de natuur te genieten. Huur bijvoorbeeld in de omgeving een fiets en trek er lekker op uit. Als je liever een grotere stad wilt bezoeken, zijn Stuttgart en Frankfurt am Main echte aanraders.

Autovakanties
dagen

Overnacht in 19e-eeuws hotel nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Hotel Zum Weissen Lamm
Rothenberg, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een 3-gangendiner
  • Gratis fles water
  • Gratis informatie over Heidelberg en Odenwald
  • Gratis gebruik van wandelstokken
  • Hotel gelegen in prachtig wandelgebied
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek UNESCO-stad Heidelberg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 6 dagen voor aankomst

Breng een bezoek aan Heidelberg

De stad barst van de charmante straatjes en schilderachtige huizen en wordt omgeven door groene heuvels. Een stadswandeling door het historische centrum neemt je mee op een reis door de tijd. Bewonder de vakwerkhuizen, bezichtig de 18e-eeuwse brug en bezoek het kasteel Schloss Heidelberg. Vanuit de kasteeltuinen heb je een indrukwekkend uitzicht op de stad. Op het terrein vind je ook het Deutsches Apotheken-Museum. Kom alles te weten over farmacie, van de oudheid tot nu. Hou je van winkelen? Ga dan naar de Hauptstraße. Hier vind je grote winkelketens en bijzondere boetieks!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 6 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Zum Weissen Lamm
Hochstraße 27,
Rothenberg, Duitsland
Kaart
Hochstraße 27, Rothenberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 19e-eeuwse hotel ligt in het rustige dorpje Kortelshütte en beschikt over een biertuin. De kamers van hotel Zum Weissen Lamm zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau, een zithoek en en telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel. Er wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd met onder meer producten uit de regio Odenwald. Het hotel serveert hartige Duitse gerechten en verfrissende drankjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Naturpark Neckartal-Odenwald

Natuur & Parken
Kellereistraße 36

Één van de grootste natuurparken in Baden-Württembergs. Uiterst geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen.

Heidelberg

Bezienswaardigheden, Steden
Heidelberg

Bezoek in Heidelberg het bekende Heidelberger Schloß, De Karl Theodor-Brücke en de prachtige binnenstad (altstadt) die zich bevindt op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Mannheim

Steden
Mannheim

Wandel door het Luisenpark in Mannheim, dat behoort tot één van de fraaiste parken van Europa. Of bezoek het barokke slot, een van de grootste van Duitsland.

Heilbronn

Steden
Heilbronn

Heilbronn aan de Neckar: de stad leeft van en met de rivier. Maar er soms ook op, want er is hier een echt theaterschip en tevens het enige drijvende podium in heel Zuid-Duitsland.

Bad Mergentheim

Steden
Ledermarkt 6-10

De stad Bad Mergentheim ligt in een verbreding van het dal van de rivier de Tauber in de regio Franken in het bondsland Baden-Württemberg. Bad Mergentheim valt onder de route van 'De Romantische Strasse en is een gezellige plaats met veel vakwerkhuizen.

Opel fabriek Rüsselsheim

Bezienswaardigheden
Friedrich-Lutzmann-Ring 1

Opel werd ruim 110 jaar geleden werd in Rüsselsheim opgericht. Neem een kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding in de oudste Opel fabriek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro