Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive historisch Kreta incl. huurauto

Marin Dream Hotel
Heraklion, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
8-daagse fly & drive op het prachtige eiland Kreta incl. huurauto en ontbijt

Ben je klaar voor een adembenemend avontuur, waarbij je zelf de route kunt bepalen, en reist op eigen tempo? Kies dan voor deze 8-daagse fly & drive door Kreta! Nadat het vliegtuig is geland en je de sleutels hebt ontvangen van de huurauto, kan de fly-drive vakantie echt beginnen. Bezoek het oude centrum van Heraklion, geniet van de rijke geschiedenis en de gezellige Venetiaanse haven in Chania of bezoek de oude grafgrotten van de oude Grieken en Romeinen in Matala. Maak kennis met de Griekse cultuur en niet te vergeten de geweldige keuken. Eén ding is zeker: deze fly & drive is gegarandeerd een unieke ervaring!

Fly & Drive
dagen

Fly & drive historisch Kreta incl. huurauto

Marin Dream Hotel
Heraklion, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in uitstekende hotels
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Retourvlucht Heraklion vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Tip: bezoek het Klooster van Hrissoskalitissa in Chania
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Programma 8-daagse fly & drive Kreta

Dag 1: Aankomst op Heraklion (ca. 5 km)
Je overnacht vandaag in het Marin Dream Hotel*** incl ontbijt.

Aankomst op de luchthaven van Heraklion. De huurauto staat hier voor je klaar. Dit is het begin van je vakantie op het prachtige eiland Kreta.

Dag 2: Heraklion - Rethymnon (ca. 86 km)
Je overnacht vandaag in het Atrium Hotel** incl. ontbijt

Vandaag rijd je door naar Rethymnon. Geniet onderweg van een prachtig, panoramisch uitzicht over de kust. Tip: maak een tussenstop bij het dorp Fodele, geboorteplaats van de beroemde schilder El Greco.

Dag 3: Rethymnon - Chania (ca. 67 km)
Je verblijft de aankomende nacht in het Kriti Hotel*** incl. ontbijt.

Vanuit Rethymnon gaat de reis door naar Chania, één van de meest pittoreske en gezellige plekken van Kreta. Tip: bezoek de Venetiaanse en oude haven van de stad.

Dag 4: Chania - Matala (ca. 132 km)
Je verblijft de aankomende nacht in het Fragiskos Hotel*** incl. ontbijt.

De reis gaat door naar Matala. Onderweg kom langs traditionele dorpjes en indrukwekkende landschappen. Tip: stop bij de watervallen van Argyroupolis of het Klooster van Preveli.

Dag 5: Matala - Ierapetra (ca. 59 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Astron Hotel*** incl. ontbijt.

Vandaag vervolg je je reis naar het oosten tot je de meest zuidelijke stad van Europa, Ierapetra, bereikt.

Dag 6: Ierapetra - Sitia (ca. 59 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Itanos Hotel*** incl. ontbijt.

Vandaag heb je de mogelijkheid om een aantal prachtige locaties langs de oostkust van Kreta te ontdekken. Je steekt daarvoor het eiland over van zuid naar noord en rijdt door naar Sitia. Bezoek onderweg het beroemde Palm Beach Park Vai.

Dag 7: Sitia - Agios Nikolaos (ca. 68 km)
Je overnacht de aankomende nacht in Faedra Beach hotel in Agios Nikolaos**** incl. ontbijt.

Vandaag ga je richting de plaats Agios Nikolaos. Onderweg kun je de Minoïsche beschaving van Gourni bezoeken. Tip: boek ook een excursie naar het Spinalonga eiland. Het eiland is vooral bekend vanwege de leprakolonie die er gevestigd is geweest.

Dag 8: terugreis naar huis
Vandaag rijd je weer terug naar Heraklion waar je de huurauto inlevert op de luchthaven en terug vliegt naar Amsterdam.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Marin Dream Hotel
Epimenidou 46,
Heraklion, Griekenland
Kaart
Epimenidou 46, Heraklion, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Marin Dream Hotel is gelegen op steenworp afstand van de haven van Heraklion. Alle comfortabele kamers beschikken standaard over een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Restaurant Gazebo serveert traditioneel Kretenzer gerechten, bereid met verse ingrediënten. Het café heeft een elegant loungegedeelte, waar koffie, kruidenthee en lokale desserts worden geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Knossós

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Steden, Shoppen, Eten en drinken
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Vai beach

Stranden
Epar.od. Monis Toplous

Vai is volgens velen het allermooiste strand van Kreta. Het ligt aan de noordkust van het eiland met wuivende palmbomen en heerlijk zacht zand.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro