Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in het Salzburgerland

Hotel Alte Post
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
6 of 8-daags verblijf in een 4*-hotel in het Salzburgerland o.b.v. halfpension en vele extra's!

Midden in het gezellige centrum van Bad Hofgastein in het zonnige Gasteinertal ligt dit sfeervolle 4*-hotel. Maak prachtige wandelingen onder leiding van een enthousiaste gids over de vele wandelpaden die je langs vele prachtige uitzichten en landschappen voeren! Geniet naast alle sportieve activiteiten in de buitenlucht of in de fitnessruimte van het hotel, ook van pure ontspanning in de Edelweiss Relax & Spa! Kom lekker tot rust, waarna je kunt aanschuiven voor een heerlijk 4-gangendiner in het restaurant van het hotel.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Verblijf o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in het Salzburgerland

Hotel Alte Post
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30-10.30 uur)
  • Dagelijks 4-gangen keuzemenu inclusief saladebuffet (18.30-20.00 uur)
  • Gebruik van badjas en slippers
  • Toegang tot Edelweiss Relax & Spa (500m2 wellness met o.a. Thermaal buitenbad)
  • 5 x per week begeleide wandelingen met Gastein-wandelgids Christian
  • Toegang tot de fitness (10.00-20.00 uur)
  • Inclusief Gastein Card met vele voordelen en kortingen
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • Hoge kinderkortingen t/m 14 jaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tips: Wandel langs de Achenpromenade
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Tips voor tijdes je verblijf!

Bewonder de beroemde Bad Gastein Wasserfall
Tijdens je verblijf in Bad Gastein mag een bezoek aan de Bad Gastein Wasserfall niet ontbreken! De waterval ligt midden in de stad, tussen de gebouwen en is 341 meter hoog. Je kunt de waterval vanaf veel plekken bekijken. Eén van die plekken is, vanaf de Straubingerplatz, halverwege de waterval. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht en kun je goed naar boven en beneden kijken.

Wandelen hoog in de bergen van Gastein
Voor een wandeling hoog in de bergen, pak je de lift in Bad Gastein. In de zomermaanden kun je hier wonderschone wandelingen maken, met prachtig uitzicht op het dal. De meestel wandelroutes voeren je dwars door de ongerepte natuur. Kom tot rust langs de oevers van één van de sprankelende bergmeren of wandel door het eeuwenoude dennenbos.

Zwemmen in de Gasteiner Badesee
Bij zomerse temperaturen neem je een verkoelende duik in de Gasteiner Badesee. Zeker op warme dagen is het hier heerlijk vertoeven. Rondom het meer is een ruime ligweiden. Geniet hier van een heerlijke picknick of neem plaats op het overdekte terras bij de bar voor een verkoelend drankje. Kids vermaken zich uitstekend met de duikplank en de houten toren midden in het water. Voor de kleintjes zijn er leuke speeltoestellen.

Gastein Card
Met de Gastein Card geniet je van de vele aanbiedingen in het Gasteinertal die gratis zijn of met hoge kortingen tot wel 50%. Ook zijn er begeleide wandelingen, zomerconcerten en begeleide fietstochten door het magische landschap. Of kom helemaal tot rust dankzij gereduceerde entreeprijzen in de kuuroorden van Gastein, in de Gastein-stoombaden of de Gastein-genezingsgalerij.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Alte Post
Kirchenplatz 4,
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Kaart
Kirchenplatz 4, Bad Hofgastein, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gezellige 4*-hotel Alte Post ligt middenin het centrum van Bad Hofgastein. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Het hotel beschikt over een uitgebreide wellness met o.a. een hottub, een stoombad, een sauna, een thermaal buitenzwembad en een zonnebank. Tevens is er een fitnesscenter aanwezig. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een flatscreen-tv, een kluisje, een minibar, een bureau en een zithoek. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Belevenisbad Käpt'n Hook

Outdooractiviteiten
Glemmtaler Landesstraße 23

aan de rand van Saalbach (aan de kant van Hinterglemm) vind je het buiten zwembad Käpt'n Hook. Het zwembad is bij goed weer geopend van midden mei tot midden september.

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00-23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro