Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autovakanties
dagen

Verblijf aan het strand in Medulin, Kroatië incl. ontbijt

Hotel Koral Medulin
Medulin, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen aan het strand in Medulin in Istrië incl. ontbijt

In het zuidelijkste puntje van Istrië, in het charmante dorp Medulin, ligt Hotel Koral. Hier heb je een adembenemend uitzicht over zee en kun je even helemaal opladen. Door de ideale ligging van dit hotel sta je zo met je voeten in het zand. Neem een verkoelende duik in het heldere water of wandel de boulevard op. Wil je een dagje cultuur snuiven? De Romeinse villa ‘Villa Vizule’ in hartje Medulin is zeker een bezoekje waard. Of neem een kijkje bij de prehistorische forten op de Vrčevan Heuvel. Op ongeveer 10 km afstand vind je de bekende Kathedraal van Pula. Eenmaal terug bij het hotel kun je genieten van de lekkerste internationale gerechten.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Verblijf aan het strand in Medulin, Kroatië incl. ontbijt

Hotel Koral Medulin
Medulin, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Zandstrand met kleine baai direct aan het hotel gelegen
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Pula
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 22 dagen voor aankomst

Tips in de omgeving

Stranden
Eén van de redenen dat Medulin populair is, zijn de diverse zand- en kiezelstranden. Eén van de populairste stranden is Bijeca. Dit strand heeft rustig water en heeft een lengte van een kilometer! Het strand loopt langzaam af in zee, dit maak het ideaal voor gezinnen. De bomen op het strand zorgen voor natuurlijke schaduw. Voor een lekker verkoelend drankje kun je terecht aan de rand van het strand bij de gezellige barretjes en restaurants. Ook het strand van Skrape is een echte aanrader. Hier is zijn wel waterschoentjes aangeraden i.v.m. kiezelsteentjes. Wanneer je meer een sportieveling bent is het strand Alba Chiara echt wat voor jou! Hier kun je watersporten beoefenen zoals een kano huren of jetskiën.

Centrum van Medulin
Het centrum van Medulin wordt gezien als een modern. Voorheen was dit een vissersdorp. Het is één van de gezelligste centra van heel Istrië. Het wordt gekenmerkt door leuke terrasjes, restaurants en winkelstraatjes. Bezoek de St. Agnes kerk, je ziet de twee witte torens al ver boven de stad uitsteken. Ook vind je er nog een archeologisch complex met oude graven en bovenop de Vrčevan heuvel vind je een prehistorisch fort.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 22 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Koral Medulin
Osipovica 13,
Medulin, Kroatië
Kaart
Osipovica 13, Medulin, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Koral Medulin is gelegen op 1 minuut lopen van het strand. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, terras, restaurant, en is direct gelegen aan het strand met ligstoelen en parasols (tegen betaling). Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en beschikken standaard over een airco, televisie, bureau en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 4,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Banjole Beach

Outdooractiviteiten
Banjole

Banjole biedt de ideale mix van strand, natuur en cultuur. Bij de stad zijn twee prachtige gezinsvriendelijke stranden te vinden.

Pula

Steden
Pula

Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië en hoorde tot en met 1947 bij Italië en kent daardoor dan ook vele Venetiaanse invloeden.

Boog van de Sergii

Bezienswaardigheden
Slavoluk Sergijevaca

De triomfboog van Sergius werd in de 1 ste eeuw v. C. opgericht in opdracht van Salvia Postuma Sergia, ter ere van drie broers die belangrijke positities hadden bekleed in het Romeinse Rijk.

Amfitheater Pula

Bezienswaardigheden
Scalierova Ul. 30

Het amfitheater werd in de eerste gebouwd, maar is goed bewaard gebleven. Vandaag de dag wordt het toneel nog steeds voor festivals, opera’s en concerten gebruikt.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 4,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro