Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

STUNT! ⚡ 3 dagen in Woerden nabij Utrecht en Gouda incl. ontbijt en 3-gangendiner

Best Western City Hotel Woerden
Woerden, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
3 dagen genieten in Woerden nabij Utrecht en Gouda incl. ontbijt, diner en een welkomstverrassing

BEST WESTERN City Hotel Woerden is gelegen in de hoofdstad van het Groene Hart, Woerden. In de directe omgeving van het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Maak een fietstocht naar de de dorpen Harmelen en Kamerik. Geniet onderweg van de uitgestrekte polders en de prachtige natuur. Ontdek het Oudewater of Schoonhoven, maak een grachtenvaart over de Oudewater en maak kennis met de de rijke historie en monumentale panden. Wandel in Schoonhoven door het centrum langs de oude Singel en de haven. Vaar met de veerpont over de Lek naar Nieuwpoort voor een tochtje langs de Oude Hollandse Waterlinie. Kasteel Haar ligt ca. 20 minuten van het hotel en is zeker een bezoek waard! Het indrukwekkende kasteel geeft je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. Het kasteel is in middeleeuwse stijl en het grootste kasteel van Nederland. Sluit je bezoek af met een wandeling door de spectaculaire kasteeltuin. Nog niet genoeg kastelen gezien? In ca. 7 minuten wandelen, ben je bij het Kasteel van Woerden of bezoek het Stadsmuseum. Hou je van shoppen? Maak dan een uitstapje naar Utrecht of Gouda. Hier kun je naar hartenlust winkelen en cultuur snuiven.

Steden dichtbij
dagen

STUNT! ⚡ 3 dagen in Woerden nabij Utrecht en Gouda incl. ontbijt en 3-gangendiner

Best Western City Hotel Woerden
Woerden, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Inclusief een welkomstverrassing
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • Inclusief 1 x 3-gangendiner (verzorgd door restaurant De Beren)
  • Coffee To Go bij vertrek
  • Hotel gelegen tussen Gouda (22km) en Utrecht (20km)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Wandel langs het water en door de oer-Hollandse polders van de Reeuwijkse Hout (20 km)
  • Tip: bezoek Kasteel de Haar!
Ontdek Woerden per fiets!

Dit hotel ligt in het authentieke Woerden. De winkeltjes en monumentale gebouwen zijn echte kenmerken van Woerden. Omdat Woerden midden in het Groene Hart ligt, is het een ideale fietsplek. Er zijn verschillende fietsroutes rond en door Woerden, dus twijfel niet en verken Woerden en de omgeving per fiets! Natuurlijk kun je ook heerlijk wandelen in de omgeving. Een greep uit de verschillende bezienswaardigheden van Woerden: Het Drive-in Museum, de 3 mijlpalen, Kasteel Woerden, Korenmolen de Windhond en het stadsmuseum Woerden kan natuurlijk niet ontbreken.

Best Western City Hotel Woerden
Utrechtsestraatweg 25,
Woerden, Nederland
Kaart
Utrechtsestraatweg 25, Woerden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in de hoofdstad van het 'Groene Hart' is het Best Western City Hotel Woerden gelegen. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een flatscreen-televisie, airconditioning, elektrische waterkoker en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. In het restaurant van het hotel kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Schuif ’s avonds gezellig aan bij de bar voor een verfrissend drankje en een snack.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,50 p.d. (niet mogelijk om vooraf te reserveren)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

H.E.L. Shooter

Recreatie en spellen
Watermolenlaan 4

H.E.L. Shooter neemt je mee in het leven van een special force eenheid waarbij je een realistische situatie moet oplossen samen met je team

AnnexCinema

Recreatie en spellen
Rosmolenlaan 1

Bioscoop van Woerden. De leukste bioscoop van het groene hart!

Kasteel de Haar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteellaan 1

Een echte 'must do' is een bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht. Dit is een enorm groot en prachtig kasteel. Het mag zich daarom ook het grootste kasteel van Nederland noemen.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Slot Zuylen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Tournooiveld 1

Slot Zuylen is een kasteel uit de 18e eeuw dat toen is verbouwd tot buitenhuis. Tegenwoordig dient het als museum, locatie voor concerten, evenementen en rondleidingen.

Kinderkorting

0 tot 3 jaar: 100% 4 tot 11 jaar: 50%

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,50 p.d. (niet mogelijk om vooraf te reserveren)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro