Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Autorondreis
dagen

Roadtrip: culinair & wellness door België incl. 4-gangendiner

Hotel Amaryllis
Veurne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Geniet 8 dagen van een roadtrip culinair & wellness door België incl. ontbijt en een 4-gangendiner!

Geniet van de westkust, een 4-gangendiner en een heerlijke dag wellness tijdens deze 8 daagse roadtrip door België. Je roadtrip start in Veurne, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Westhoek. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets: de omgeving leent zich namelijk uitstekend voor mooie fietstochten! Maak een fietstocht naar de kust in Veurne of fiets via de knooppunten je eigen route in de Westhoek. Je vervolgt je reis, midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Geniet hier van de rust, ruimte en de prachtige omgeving. Na een heerlijke dag in de buitenlucht, sluit je je dag af met een 4-gangendiner in het hotel. De laatste bestemming van deze roadtrip is Genk. Bezoek het Nationale Park de Kempen en ga winkelen in Hasselt. Je sluit je roadtrip af met een bezoek aan het wellnesscentrum de Elaisa Energetic het entreeticket is namelijk inclusive!

Let op! Deze reis is op eigen gelegenheid.

Autorondreis
dagen

Roadtrip: culinair & wellness door België incl. 4-gangendiner

Hotel Amaryllis
Veurne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen bij Hotel Amaryllis in Veurne
  • 2 overnachtingen bij Castel de Pont-a-Lesse in Dinant
  • 3 overnachtingen bij M-Hotel in Genk
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4-gangendiner bij Castel de Pont-a-Lesse
  • 1 x toegang tot Wellnesscentrum Elaisa Energetic in Genk incl. gebruik badjas
  • Omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten
  • Tip: bezoek de stad Hasselt
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Veurne
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Amaryllis in Veurne incl. ontbijtbuffet

Je start nabij de Belgische kust in het dorpje Veurne. Hotel Amaryllis Veurne is centraal gelegen tussen het historische Ieper, Duinkerke en de Belgische kust. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Westhoek. Dit imposante, geklasseerde 18de eeuws herenhuis is gelegen in één van de erkende en waardevolste straatjes van Veurne. Maak een prachtige wandeling doorheen, het tegenoverliggend, stadspark of dwaal rond op de beroemde historische Grote Markt.

Dag 2: Veurne
Daarnaast is het zeker de moeite waard om tevens de Westkust te bezoeken. Geniet hier van de brede stranden en duinen of maak kennis met de verscheidene monumenten over de oorlog in de Westhoek. Maak een fietstocht op het fietsnetwerk Westhoek. Maak gebruik van knooppunten of een routeplanner en kom langs landelijke fietswegen, fietsbruggen- en tunnels, prachtige natuurgebieden en historische dorpjes. Geniet onderweg van een hapje, zoals een smakelijk streekproduct of een "beire" biertje.

Dag 3: Veurne - Dinant
Je verblijft de aankomende 2 nachten Hotel Castel de Pont-a-Lesse incl. ontbijtbuffet

Je vervolgt de reis naar Dinant, midden in de natuur van de Ardennen. Hotel Castel de Pont-a-Lesse ligt op een steenworp van Dinant in de provincie Namen. Dit voormalige Chateau de la Lesse is een van de vele burchten en kastelen in de vallei van de Haute Meuse. Het is omgeven door 25 hectare natuurdomein en is dus de geknipte locatie om te ontspannen, te onthaasten en te genieten van welverdiende rust. 's Avonds geniet je van een heerlijk 4-gangendiner!

Dag 4: Dinant
Neem je wandelschoenen mee en geniet van deze schitterende streek. Dinant zelf is natuurlijk ook een pareltje, een schitterende Citadelstad aan de rivier de Maas. Een kabelbaan brengt je vanaf de Maaskade naar boven voor een panoramisch uitzicht over de stad of maak ee rondvaart over de Maas, krijg prachtig zicht over de stad Dinant en de omliggende dorpen. Ook in de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden, zoals kastelen en tuinen en de grotten van Han.

Dag 5: Dinant - Genk
Je verblijft de aankomende 3 nachten in M-hotel incl. ontbijtbuffet

De laatste bestemming is Genk, waar je verblijft in een designhotel en waarbij je een dag wellness in het Elaisa Energetic inclusief heeft! Je krijgt toegang voor 2 personen inclusief badjas en linnen. In het Elaisa kun je genieten van 10 sauna's, 4 baden, hammam en diverse behandelingen (tegen toeslag). Gelegen aan het prachtige Molenvijverpark te Genk mag M-Hotel het mooiste plekje van Limburg genoemd worden! Geniet van het restaurant of kom heerlijk tot rust de kamer of in de gezellige lobby en bar.

Dag 6: Genk
In de buurt kunt u onder andere gaan wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Hoge Kempen ligt op 20 minuten rijden, een uniek gebied met uitgestrekte dennenbossen afwisselend heide, stuivende duinen en grote waterplassen. Een prachtig gebied om te wandelen, fietsen of zorgeloos te genieten! en in 15 minuten rijdt u naar Hasselt.

Dag 7: Genk
Met 15 minuten rijden (14km) ben je in de stad Hasselt een echte Hanzestad, rijke geschiedenis en de prachtige historische binnenstad. Je kunt hier uitstekend winkelen, volop musea bezoeken en heerlijk eten. Struin door het oude stadscentrum en bewonder De Sint-Quintinuskathedraal en het oude Stadhuis. Wandel langs grachten met hun bruggen, kades en sluizen.

Dag 8: Genk - terugreis naar huis
Vandaag zit helaas je roadtrip er alweer op. Vanuit Genk reis je terug naar huis.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Amaryllis
Zwarte Nonnenstraat 8,
Veurne, België
Kaart
Zwarte Nonnenstraat 8, Veurne, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In een van de oudste straten van Veurne ligt het impossante Amaryllis Hotel. Het hotel heeft een rustige en huiselijke sfeer. Het hotel is voorzien van gratis Wi-Fi en parkeren. Tevens beschikt het hotel over een restaurant waar s' ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Voor een lunch kun je terecht in het Bristo van het hotel met uitzicht over de tuin. De kamers zijn standaard ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de kamer over gratis Wi-Fi, flatscreen-tv en een eigen badkamer uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Veurne

Steden
Veurne

Al in de 9e eeuw was Veurne een vestingstad, die in de 14e eeuw werd ommuurd. Bekijk hier de prachtige architectuur. De deels gotische gebouwen vind je rond de Grote Markt.

Plopsaqua De Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Maak je klaar voor talrijke waterattracties die je meevoeren op de meest onvergetelijke avonturen. Laat je betoveren door de wondere waterwereld van Plopsaqua De Panne, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt!

Plopsaland de Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Bezoek Plopsaland de Panne en ontmoet de Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Kom langs en geniet van ruim 50 verschillende attracties.

Abdijmuseum Ten Duinen

Musea
Koninklijke Prinslaan 2

Het museum leert je, door middel van een interactieve expositie, meer over de geschiedenis van de abdij en laat het dagelijks leven zien van de monniken in de middeleeuwen.

Koksijde-Oostduinkerke

Natuur & Parken
Koksijde-Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, de hoogtste duin van de Vlaamse kust, en de meer dan 700 ha aan natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs.

Koksijde

Steden, Stranden
Koksrijde

Koksijde is een aanrader voor de zeeliefhebber. De sfeer van deze kustplaats is in een paar woorden te omschrijven: bloemen, natuur, folklore en kunst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro