Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten

Berghotel Jochgrimm
Aldino, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten o.b.v. halfpension

Begin je dag met een stevig ontbijt terwijl je uitkijkt over besneeuwde bergtoppen. Daarna klik je je ski's vast voor een fantastische dag op de piste, gevolgd door een ontspannende sauna-sessie en een voortreffelijk 4-gangendiner. Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Dan is Berghotel Jochgrimm de perfecte bestemming voor jou. Dit gezellige hotel bevindt zich direct aan de skipistes van de Oclini-pas, op slechts 200 meter afstand van een skibushalte en op 45 minuten rijden van het charmante Bolzano. Hier wacht puur genot op je, of je nu wilt skiën of wandelen.

Wintersportvakanties
dagen

Halfpension in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten

Berghotel Jochgrimm
Aldino, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4 gangen diner met saladebar
  • Inclusief kerstdiner bij verblijf met de kerst
  • Inclusief gebruik van de Skibus
  • Inclusief gebruik van de fitnessruimte
  • Inclusief spa handdoeken, badjas en slippers
  • Wellnessvoucher van €20 per verblijf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga rodelen!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Lavazè-Jochgrimm

Bij Berghotel Jochgrimm betekent skiën ontspanning - je vindt er rust, ongerepte natuur en stilte. Jochgrimm staat vooral bekend als een gezinsvriendelijk skigebied en bij uitstek geschikt voor skigroepen en scholen. Twee sleepliften en twee stoeltjesliften, van de beginnershelling tot de steile afdaling: iedereen krijgt hier waar voor zijn geld.

Jochgrimm heeft een bijna magische aantrekkingskracht voor zijn gasten en is door zijn grootte een ideaal familieskigebied. De skigebieden Obereggen, Pampeago en Cermis liggen niet ver van het wellnesshotel Jochgrimm. Een skiparadijs midden in de Dolomieten met perfect geprepareerde pistes.

Pistes en Liften

Hoogte: 1.800 - 2.440 meter
Totale km piste: 11km

Blauwe piste - 8km
Rode piste - 3km

Sleepliften - 5
Stoeltjesliften - 1

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Berghotel Jochgrimm
Jochgrimm 3,
Aldino, Italië
Kaart
Jochgrimm 3, Aldino, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Berhotel Jochgrimm ligt op de skipistes van de Oclini-pas, op 200 meter van een skibushalte en op 35 minuten rijden van Bolzan. Berghotel Jochgrimm biedt een gratis spa welke beschikt over een sauna, een hot tub en een Turks bad. Het biedt directe toegang tot de skipistes, een tuin, een zonneterras en kamers in alpine stijl met een flatscreen-tv met satellietzenders en, in sommige gevallen, een balkon. De badkamers zijn uitgerust met douche, toilet, make-upspiegel en haardroger. Er is een restaurant dat gespecialiseerd is in traditionele gerechten en een bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Wintersport

  • Direct aan de piste

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Obereggen

Steden
Via Obereggen 24

Het Italiaanse skigebied Obereggen ligt aan de voet van de Latemar, tussen Trentino en Alto Adige, de Italiaanse Dolomieten en de Adigevallei. Het ligt aan de voet van het Ski Center Latemar.

Campitello di Fassa

Steden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Eten en drinken, Cultuur
Campitello Di Fassa

Het dorpje Campitello di Fassa ligt in de provincie Trentino in het noorden van Italië. Hier kun je een van de mooiste landschappen van het gebiede "Val di Fassa" vinden.

Col Rodella

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Bezienswaardigheden, Recreatie en spellen
Col Rodella

Col Rodella is onderdeel van het skigebied Val di Fassa-Carezza. Col Rodella beschikt over 10 km kilometer aan pistes, waarvan 1 kilometer blauw, 9 kilometer rood en 0 kilometer zwart. Iedere wintersporter vindt hier afdalingen van niveau maar ook wandelaars en langlaufers kunnen zich in deze omgeving prima vermaken.

Canazei

Steden, Natuur & Parken, Eten en drinken, Cultuur, Bezienswaardigheden, Shoppen, Nachtleven
Canazei

De plaatsje Canazei is het grootste toeristencentrum van het Val di Fassa. Het wordt omringd door een woud van naaldbomen en de indrukwekkende toppen van de Dolomieten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro