Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Steden dichtbij
dagen

Eco vriendelijk designhotel in Utrecht incl. ontbijt

Star Lodge Utrecht
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in Utrecht in een eco vriendelijk designhotel, gelegen in Park De Voorveldse Polder incl. ontbijt

Verblijf net buiten de stad van Utrecht, midden in het Park de Voorveldse Polder. Omgeven door prachtige natuur kun je hier helemaal tot rust komen! Maak een wandeling door het park, ga picknicken of huur een fiets bij het hotel. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor een uitstapje per fiets. Breng een bezoek aan de Loosdrechtse Plassen, ontdek de prachtige bossen van Soest of rijd de forten route. Ben je een echte fijnproever? Fiets dan de route Bunnik, Zeist en Driebergen en ontdek de biologische wijngaard, de bijzondere taartenfabriek en het kasteel Sterkenburg. Voor een dagje winkelen ben je in Utrecht ook aan het juiste adres, de bushalte voor het hotel brengt je met 5 minuten naar het centrum van Utrecht.

Steden dichtbij
dagen

Eco vriendelijk designhotel in Utrecht incl. ontbijt

Star Lodge Utrecht
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x bittergarnituur
  • Hotel is gelegen in het Park De Voorveldse Polder
  • Verblijf in een eco vriendelijk designhotel
  • Fietsen te huur bij het hotel
  • Het centrum van Utrecht ligt 5 minuten rijden vanaf het hotel
  • De bushalte ligt voor het hotel
  • Er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan Kasteel de Haar
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Voorveldsepolder

Aan de Oostrand van Utrecht ligt het park Voorveldsepolder, waan je in een oase van rust en een prachtige groene omgeving. Het is een ideale plek voor een wandeling of om te sporten! Maar er is meer, je kunt er namelijk ook voetballen, tennissen en vissen. Neem je eigen picknickmand mee en geniet van een gezellige picknick. Kinderen kunnen zich vermaken in verschillende speeltuinen, waaronder het waterspeelplaats 'De Zeven Stroompjes. Op een zomerse dag is het heerlijk vertoeven op dit strandje!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Star Lodge Utrecht
Biltsestraatweg 9,
Utrecht, Nederland
Kaart
Biltsestraatweg 9, Utrecht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Star Lodge Utrecht ligt naast het stadspark de Voorveldse Polder in Utrecht. Het hotel is een ECO vriendelijk 3*-designhotel waar gastvrijheid, ontspanning en comfort centraal staan. De rustige en groene omgeving waarin het hotel ligt is terug te vinden in het karakter van het hotel. Het hotel is voorzien van 24-uursreceptie en een speeltuin voor de kinderen. Voor een drankje neem je plaats op het terras of binnen bij de open haard of in de lounge plaatsnemen. De kamers zijn 21m2 en voorzien van flatscreen-tv, gratis Wi-Fi, een bureau en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een inloop-douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€7,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Vakantiepark

  • Terras
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Stadsschouwburg Utrecht

Theater & concerten
Lucasbolwerk 24

Stadsschouwburg Utrecht biedt verschillende voorstellingen.

Nederlands Spoorwegmuseum

Musea
Maliebaanstation 16

Het Nederlands Spoorwegmuseum is geweldig voor jong en oud! Je kunt een rondleiding volgen vanaf de grote ontdekking waar het allemaal begonnen is, tot het heden.

Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht

Musea
Zonnenburg 2

Sonnenborgh is een museum voor weerkunde, sterrenkunde en bationsgeschiedenis. Daarnaast is het mogelijk om zalen af te huren om te vergaderen, trouwen en dineren.

DOMunder

Musea, Tours & activiteiten
Domplein 4

de DOMunder is een ontdekkingstocht waarbij u kennis maakt met 2000 jaar domplein. Hierbij kan u er voor kiezen om zelf op ontdekking te gaan of dat u een rondleiding krijgt van een gids.

Sint Willibrordkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Minrebroederstraat 21

De Sint Willibrordkerk is een kerk in het centrum van Utrecht. Hier kunt u de kerk bewonderen in originele staat zoals het was in 1891. Dit is vooral te merken aan het interieur, altaren en ramen.

Utrecht

Steden
Utrecht

De gezellige en sfeervolle binnenstad kent leuke pleintjes en grachten waaraan het heerlijk vertoeven is op één van de vele terrassen die de stad rijk is.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€7,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24- uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro