Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Tirol

Hotel Zum Mohren
Reutte, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
4-, 5- of 8-daagse wintersportvakantie in een uitstekend 4*-hotel o.b.v. halfpension in Tirol net over de Duitse grens

Wie Tirol zegt, zegt brede pistes, gezellige dorpjes en mooie après-skifeesten! Pak je ski's of je snowboard en ontdek de witte wereld! Reutte ligt in het noordwestelijke puntje van Tirol, net over de grens met Duitsland. Het centrum van Reutte bestaat uit herenhuizen en leuke winkeltjes. Rondom Reutte liggen enkele kleine skigebieden, zoals Hahnkamm met 16 km aan pistes en vele langlaufloipes. Het gebied staat dan ook bekend als langlaufparadijs met een netwerk van maar liefst 120 km aan langlaufloipen! Ook populair is een uitstapje naar het skigebied op de Zugspitze. Deze hoogste berg van Duitsland (2962 m) is vanuit Reutte gemakkelijk met de trein of auto te bereiken.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Tirol

Hotel Zum Mohren
Reutte, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00-10.00 uur)
  • Iedere namiddag gebakbuffet (16.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks 4-gangendiner met saladebuffet (18.30-20.00 uur)
  • Gratis gebruik van de 550m2 wellness met o.a. Finse sauna, Bio sauna, stoombad en zwembad met massage stralen
  • Vers fruit, sap en thee in de wellness
  • Gebruik van zachte badjassen en slippers tijdens de gehele verblijfsduur
  • Inclusief Aktiv Card Reutte met vele voordelen en kortingen bij faciliteiten en services in de omgeving
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS
  • Familiekamers met hoge kinderkortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de gletsjer Zugspitze of schloss Neuschwanstein
Ski informatie

Skigebied Hahnenkamm Höfen–Reutte
Het skigebied van Reutte en de dorpjes om deze plaats heet officieel "Hahnenkamm – Höfen/Reutte". Niet te verwarren met de wereldberoemde Hahnenkammrennen in Kitzbühel verderop in Tirol. Het skigebied van Höfen-Reutte is klein en gemoedelijk. Maar door de vrij hoge ligging en de geringe afstand met Nederland toch vrij populair. Je vindt in Höfen–Reutte vooral gezinnen met kinderen die bijna letterlijk komen genieten van een heerlijke wintersportvakantie. Geen lange wachtrijen, geen heftige après-ski, maar gewoon een paar mooie pistes die met een paar sleepliften en stoeltjesliften tot een hoogte van 1900 meter brengen. Ondanks dat het skigebied zelf maar ongeveer 16 km aan piste telt ligt het in de buurt van andere, grotere skigebieden. Daarom is het voor de fanatieke wintersporter ook absoluut geen straf om in de buurt van Reutte te verblijven. Zo vind je de skigebieden van Berwang, Ehrwald en Lermoos op ongeveer 25 minuutjes rijden en ligt de Zugspitzarena dus aan je voeten.

Skipasprijzen
Klik voor de actuele prijzen en meer informatie op deze link. Let op! De prijzen zijn onder voorbehoud.

Hotel Zum Mohren
Untermarkt 26,
Reutte, Oostenrijk
Kaart
Untermarkt 26, Reutte, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit traditionele hotel dateert uit 1765 en ligt op een schilderachtig plein in het historische centrum van Reutte. Het biedt een binnenzwembad en een spa met sauna en stoombad, gratis Wi-Fi en een gratis parkeergarage. De ruime kamers van Hotel Zum Mohren zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een zithoek en een badkamer met badjassen en een haardroger. Het hotel heeft een restaurant, verschillende lounges en een wijnkelder. Gasten kunnen er genieten van traditionele streekgerechten en typisch Oostenrijkse schotels.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Axams

Steden
Axams

Het gezellige dorpje Axams is bekend geworden toen in 1964 voor de Olympische Winterspelen een skigebied is gebouwd boven het dorp. In dit knusse dorp vind je diverse winkels, restaurants en gezellige bars.

Hoadl Haus

Eten en drinken
Hoadl Haus

Het Panoramarestaurant Hoadl Haus is gelegen op 2340 m op het Bergstation 'der Olympiabahn'. In het Hoadl Haus heb je naar een prachtig uitzicht ook heerlijk eten. Geniet van traditionele Oostenrijkse gerechten op een van het grootste overdekte zonneterras in de Alpen.

Axamer Lizum

Outdooractiviteiten
Axamer Lizum 16

Dit populaire skigebied is in 1964 voor de Olympische Winterspelen gebouwd. Het gebied is populair omdat het voor zowel de gevorderde skiër als voor de beginnende genoeg te bieden heeft.

Konditorei Café Munding

Eten en drinken
Kiebachgasse 16

Het beroemdste koffiehuis van Innsbruck. Vroeger woonde hier de familie Gumpp, de belangrijste barokstijl-architecten in Innsbruck. Sinds 1803 is het een 'konditorei' vol zoete lekkernijen. Ben je er in de adventstijd? Kijk dan voordat je naar binnengaat even naar boven: elke dag gaat er een extra raampje open.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro