Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Natuur
dagen

Ontdek bergachtig Midden-Duitsland nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant
Limbach, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 6 dagen in bergachtig Midden-Duitsland o.b.v. halfpension

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant is gelegen in het groene Limbach. Limbach is een gemoedelijk plaatsje in het midden van Duitsland, in de deelstaat Baden-Württemberg. Het wordt omgeven door het Odenwald. Het Odenwald is een Duits laaggebergte gelegen op de grens tussen de deelstaten Hessen, Beieren en Baden-Württemberg. In de omgeving van het Odenwald zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden of minigolfen. Geniet van de mooie natuur met haar beekjes en meren. Het bezoeken van Natuurpark Neckartal-Odenwald is zeker de moeite waard, het is namelijk één van de grootste natuurparken in Baden-Württemberg, hier vind je nog ongerepte natuur en schilderachtige watervalletjes.

Natuur
dagen

Ontdek bergachtig Midden-Duitsland nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant
Limbach, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief fles water op de kamer
  • Dagelijks 2-gangendiner
  • Inclusief wandelroutes
  • Informatiepakket van de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren in het hotel
  • Gelegen in een groene omgeving
  • Tip: bezoek Natuurpark Neckartal-Odenwald
De meest romantische stad van Duitsland

Heidelberg is de stad waar je ontzettend veel cultuur kunt snuiven. Naast het geweldige kasteel, heeft de oude stad nóg meer mooie plekjes. Je kunt hier urenlang rondlopen en niet uitgekeken raken. Heidelberg is echt een must-visit!

Het kasteel van Heidelberg

Schloss Heidelberg is één van de beroemdste ruïnes in Duitsland én is hét symbool van de stad Heidelberg. In de Negenjarige Oorlog werd het kasteel vernietigd. Gelukkig werd het kasteel in 1693 weer gedeeltelijk hersteld zodat we dit vandaag de dag kunnen bewonderen. Wist je dat in de kelder het Heidelberger Vat bevind? Dit is een groot wijnvat van maar liefst 219.000 liter!

De kabelbaan

Vanaf deze geweldige plek kun je Schloss Heidelberg al van ver zien liggen! Het is een hele belevenis om met de kabelbaan naar boven te gaan. Het kasteel is dan de eerste stop maar je kunt nóg verder. Geniet van het eindeloze uitzicht en maak een wandeling in de omgeving.

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant
Baumgarten 3,
Limbach, Duitsland
Kaart
Baumgarten 3, Limbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant is een comfortabel hotel. De hotelkamers beschikken o.a. over een bureau, douche, föhn, toilet, en een flatscreen-tv. Sommige hotelkamers beschikken over een balkon. Bij verblijf op een hogere verdieping moet er rekening gehouden worden dat er geen lift aanwezig is. In het restaurant kun je heerlijk dineren en genieten van typische gerechten uit de Odenwald regio. In de directe omgeving van de Limbacher Hof vindt u mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs minigolf te spelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Naturpark Neckartal-Odenwald

Natuur & Parken
Kellereistraße 36

Één van de grootste natuurparken in Baden-Württembergs. Uiterst geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen.

Heilbronn

Steden
Heilbronn

Heilbronn aan de Neckar: de stad leeft van en met de rivier. Maar er soms ook op, want er is hier een echt theaterschip en tevens het enige drijvende podium in heel Zuid-Duitsland.

Heidelberg

Steden, Bezienswaardigheden
Heidelberg

Bezoek in Heidelberg het bekende Heidelberger Schloß, De Karl Theodor-Brücke en de prachtige binnenstad (altstadt) die zich bevindt op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Bad Mergentheim

Steden
Ledermarkt 6-10

De stad Bad Mergentheim ligt in een verbreding van het dal van de rivier de Tauber in de regio Franken in het bondsland Baden-Württemberg. Bad Mergentheim valt onder de route van 'De Romantische Strasse en is een gezellige plaats met veel vakwerkhuizen.

Mannheim

Steden
Mannheim

Wandel door het Luisenpark in Mannheim, dat behoort tot één van de fraaiste parken van Europa. Of bezoek het barokke slot, een van de grootste van Duitsland.

Schloss Ludwigsburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schlossstraße 30

Schloss Ludwigsburg is één van de grootste barokke paleizen in Europa en dateert uit de 18e eeuw. Binnen bevinden zich prachtige barokke zalen en buiten mooie paleistuinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro