Start chat

Over GetawayDeals.nl en Getaway Travel

Op GetawayDeals.nl boek je de leukste uitjes, weekendjes weg en vakanties voor de laagste prijs. Onze medewerkers hebben de beste reisdeals voor je samengesteld, altijd met hoge korting. De moederorganisatie van GetawayDeals.nl is Getaway Travel. Al 15 jaar is het de missie van Getaway Travel, om iedereen te inspireren de wereld te ontdekken, dát is wat we het liefste doen. En dat doen we naast GetawayDeals.nl ook op online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en Azie.nl, mét liefde voor zowel mens als natuur. Hier kun je zien hoe Getaway Travel inspireert en adviseert.

GetawayDeals.nl is een samenwerking tussen Getaway Travel en Bookit. Als je een reis, hotel of arrangement op GetawayDeals.nl boekt, boek je direct bij Bookit. Door bij het bevestigen van je boeking te klikken op "Algemene voorwaarden" zie je bij welke partij je boekt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Voorwaarden uitgesteld betalen.

Voorwaarden en werkwijze uitgesteld betalen

Voor de reis die je bij ons wilt gaan boeken is het mogelijk om te kiezen voor uitgesteld betalen. Dat wil zeggen dat je bij het boeken slechts € 19,95 hoeft te voldoen en restantbedrag kort voor vertrek voldoet. De exacte termijn met hoeveel uur of dagen voor vertrek je de betaling uiterlijk moet voldoen zie je bij actie op de website terug.

Graag leggen we alvast uit hoe het precies werkt:

  1. Bij het maken van de boeking betaal je enkel de reserveringskosten van € 19,95.

  2. Indien je de boeking betaald met een voucher of een giftcard zal het volledige bedrag van je boeking van je voucher of giftcard worden afgeboekt en niet alleen de reserveringskosten. Als er nog een te betalen bedrag overblijft kan je dat bedrag vervolgens later voldoen.

  3. Om te zorgen dat je op tijd kunt betalen krijg je van ons 3 reminders. De 1e reminder volgt 5 dagen voor de uiterste betaaldatum en de laatste 1 dag. Uiteraard geven we daarin ook aan welk bedrag je moet voldoen en via welke online betaalmethodes je dit kan doen.

  4. Indien je boeking niet is betaald op de uiterste betaaldatum zal jouw boeking automatisch geannuleerd worden en vindt er geen restitutie plaats van de betaalde reserveringskosten.

  5. Als je de 1e betaling met een voucher of giftcard hebt voldaan, kan het voorkomen dat er meer is voldaan dan de reserveringskosten. Het betaalde bedrag minus de reserveringskosten krijg je uiteraard van ons terug. Dit gebeurt in de vorm van een nieuwe voucher of giftcard, hiervoor dien je zelf met ons contact op te nemen via getawaydeals@bookunited.com.

Zelf annuleren

Het is ook mogelijk om jouw boeking zelf te annuleren. Dit kan enkel via de Mijn Boekingen omgeving en dient te gebeuren VOOR de uiterste betaaldatum verstreken is. Je bent dan enkel de reeds betaalde reserveringskosten verschuldigd. Heb je bij het boeken er voor gekozen om het volledige bedrag te betalen kan je in het proces van de annulering jouw IBAN opgeven en krijg je dat bedrag teruggestort. Als je het gehele bedrag, of een deel, hebt voldaan met een voucher of een giftcard, dan zal het deel dat voldaan is met een voucher of een giftcard niet in geld worden uitgekeerd, maar in de vorm van een nieuwe voucher of giftcard. Ook dan geldt dat je de reserveringskosten niet terugkrijgt.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro